Оспорване на фактура от Виваком
-
- Регистриран: 04 яну 2023, 23:13
Re: Оспорване на фактура от Виваком
Днес сутринта реших да се възползвам от роуминг пакета за 6 лв на Виваком за пътуването ми в Турция. Първо пуснах заявка през My Vivacom 4 часа преди пътуването ми, а 1 час преди пътуването се обадих на 123, където ме увериха че до 2 часа ще бъде активна услугата и ще мога да я ползвам в Турция. Днес по обяд ми се наложи да ползвам мобилния нет и да направя 2 обаждания с което сметката ми стана 45 лв, а уж съм имал акгивен пакет. Мошеници от класа !
Получи ли съобщение от тях, пакетът е активен? Ако не си получил, всичко се обезмисля, но ако си - можеш да оспорваш. За съжаление, разговорът с оператор за тях е ЕЖК (Една Жена Каза).
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
-
Получих съобщение,че е заявена успешно услугата за моя номер.
Май темата не трябва да се закрива, а да се преименува в "Некадърниците във Виваком". Колко часа, дни, седмици им трябват за да активират "услугите" си?
Ако са само виваком с уй да ги посочиш и с мед да ги намажеш. И аз да споделя. На мен втори път ми таксуват двойно Apple Music от А1. Първият път ми върнаха парите след като говорих 5 пъти с тях. Да видим сега. (Сори за офтопик-а)
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
-
Ами разговарях с 123. От десет кладенеца вода изкараха само и единствено да оправдаят некадърното си поведение. Това че било 00 ч и нямало кой да обработи заявката, и най-наглото е че разговора ми с колегата им било чисто формално запитване не съм искал заявка за пускане и т.н. Аз няма как да знам до колко часа и кой ден се подава заявка през My Vivacom, никъде не е описано в условията на пакета. Теглих им една майна и ще си платя таксата като пич. Просто исках да споделя да не повтарят и други моите грешки.
При А1 получаваш два смса. Един за приета заявка и един за изпълнена такава. Поне в това отношение са добре.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A