eSIM за free2go
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 16:52
eSIM за free2go
Попадна ми Samsung Galaxy Watch4 с eSIM.
Някой от публиката в състояние ли е да предположи ще престане ли да функционира физическата симкарта (free2go) на смартфона ми, сдвоен със смарт-часовника, след като на последния активирам eSIM с номера и договора си от симкартата на смартфона ми?
Някой от публиката в състояние ли е да предположи ще престане ли да функционира физическата симкарта (free2go) на смартфона ми, сдвоен със смарт-часовника, след като на последния активирам eSIM с номера и договора си от симкартата на смартфона ми?
Последна промяна от Mr_Atkinson на 09 окт 2024, 20:06, променено общо 2 пъти.
-
Re: eSIM за free2go
Е хайде де, просто нема начин инсайдер на виваком да не следи какво се публикува тук. Толкова елементарно е да се отговори с "да" или "не" без други обяснения. Защо сте толкова срамежливи бе, сладури?
Ако неясно съм се изразил, или пък без да искам съм попитал за нещо срамно, извинявам се предварително.
Ако неясно съм се изразил, или пък без да искам съм попитал за нещо срамно, извинявам се предварително.
Учудва ме такъв въпрос?
Разбира се физ. карта ще е за кошчето, след като номерът е отишъл на е-сим. Иначе би се получил дубликат, което е недопустимо.
Разбира се физ. карта ще е за кошчето, след като номерът е отишъл на е-сим. Иначе би се получил дубликат, което е недопустимо.
-
Благодаря за отговора! Звучи сериозно. Учудва ме обаче учудването от въпроса. Защо пък дубликат да е чак толкова недопустим, бе драги, след като други регионални оператори го предлагат на клиентите си?
Да не говорим, че по-неизкушен в ултра-технологиите на "провайдърите" човек, купувайки си смарт-часовник по съвет на маркетолозите, докато го настройва, без да разбере как и защо ще остане без смартфон, и като резутат NSA ще се лиши от историята на браузъра и търсенията му.
Да не говорим, че по-неизкушен в ултра-технологиите на "провайдърите" човек, купувайки си смарт-часовник по съвет на маркетолозите, докато го настройва, без да разбере как и защо ще остане без смартфон, и като резутат NSA ще се лиши от историята на браузъра и търсенията му.
Free2go не е ли предплатена ? Все още никъде няма еСим за предплатени планове
Освена някои виртуални нет оператори
Освена някои виртуални нет оператори
имам е сим предплатена на виваком
Явно се предлага от вивата..
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Да предлага се, срещу 9.99лв в офис на Виваком се преиздава еСИМ.