Mr_Atkinson написа: ↑10 окт 2024, 20:51
се присъединявам към учудването на "Kipe" - тоест странен въпрос
Кво му е странното на въпроса бе, бате? Къф е проблема номера да ти е един и същ И на смартфона И на часовника? Можеш ли да измислиш нещо по-удобно от това? Защо това те възмущава? За тебе нормално ли е часовника ти да е с един телефонен номер, а смартфона с друг? Малко ми изглеждаш като неискрен.
Странното на въпроса е ,че е всеизвестен факт че като взимаш нова(сменяш старата) сим карта в момента в който новта се активира...старата се деактивира.Това е от време оно.Странното е че не го знаеш.
Продължавам нататък - един и същи номер на тела и часовника - никакъв проблем.От няколко години(не знам от колко) А1 (аз съм на А1) предлагат услугата екстра сим.До миналия септември беше по 1лв за втора карта,после го направиха по 5лв.Аз съм така в момента.На смартфона ми е физическата карта и на часовника си активирах Екстра E-Sim - но както казах това се заплаща(това е при А1) при другите два оператора не знам как е.Но едва ли ще е без такса втората карта.Ползвам часовника като ходя да спортувам(слушам музика) за да не нося телефон.Картата в часовника работи дори и телефонът ти да е у вас изключен.
Сега достатъчно искрен ли бях?