Ти.ком стартира всеки момент
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
С това може да се пусне и 2g. При тоталното нежелание на другите да пуснат евтино без много минути за възрастни, може и да се окаже добра ниша.
5те оператора от макмобайл може би ще помогнат за станции на още места.
Може би допълнителни услуги като мобилна тв, Netflix, музика?
Във всеки случай ще е тегаво. Вече не се мъчим при другите с 2 mbit. 3g. Но ако продължават толкова трудно да дават достатъчно мегабайти, кой знае...
5те оператора от макмобайл може би ще помогнат за станции на още места.
Може би допълнителни услуги като мобилна тв, Netflix, музика?
Във всеки случай ще е тегаво. Вече не се мъчим при другите с 2 mbit. 3g. Но ако продължават толкова трудно да дават достатъчно мегабайти, кой знае...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Е от къде лиценз за телефония? Те имат лиценз само и единствено за 4G. Цялата работа е, че операторите от Макмобайл искат да пуснат пакетни услуги със включено 4G без да трябва да плащат на външен оператор за наем на мрежата. И не вярвам нито допълнителни станции да сложат, нито да развият по какъвто и да е начин съществуващата мрежа.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Може би точно с пакетите услуги ще се получи
-
- Регистриран: 14 сеп 2007, 19:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Някой вече взе ли карта на ти.ком, обхвата и скоростта същите ли са, какви са условията с този уж безсрочен договор?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Обхватът мога да ти го кажа и със сим карта на булсатком :
Като цяло същият, но без някои станции - в Ботевград май няма вече, в Търново вече едната я няма и в голяма част от града трудно се лови, в София не съм видял разлика, но не съм и обиколил навсякъде...
Като цяло същият, но без някои станции - в Ботевград май няма вече, в Търново вече едната я няма и в голяма част от града трудно се лови, в София не съм видял разлика, но не съм и обиколил навсякъде...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Уж щеше да стартира скоро,а то какво стана?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Август - септември сигурно. Но не се знае кой. При тях винаги е било така.
Re: Ти.ком стартира всеки момент
Нали на 31.05 Макс Телеком трябваше да прекрати достъпа до услугата, а все още имам нет. Защо? И ако не искам да подпиша договор с тиком на кого да върна рутера? Макс Телеком имат ли все още представители някъде :?
Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Ако искаш питай на телефона на тиком какво да правиш.
Сигурно би спечелил ако макс(мисля, че все още съществуват юридически) си го поискат съдебно, но аз не бих се разправял.
Дилърите, които бяха на Макс, сега са на тиком.
Сигурно би спечелил ако макс(мисля, че все още съществуват юридически) си го поискат съдебно, но аз не бих се разправял.
Дилърите, които бяха на Макс, сега са на тиком.
Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
0999 111 пак работи и казва, че е център за обслужване на клиенти на тиком.
Явно номерата 0999 са запазени и пак ще се ползват.
Явно номерата 0999 са запазени и пак ще се ползват.