Ти.ком стартира всеки момент
Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Телефонът вече дава заето. До преди малко въобще не започваше да звъни. Това мисля е някакъв напредък.
samoznai: За съжаление нямам алтернатива. За потребление около 190 гб/месечно никой не може да ми предложи интернет за цена 22 лв. Изчерпал съм всички варианти в региона.
samoznai: За съжаление нямам алтернатива. За потребление около 190 гб/месечно никой не може да ми предложи интернет за цена 22 лв. Изчерпал съм всички варианти в региона.
-
- Регистриран: 07 авг 2017, 09:56
Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Наскоро се случи с оранжевите... ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Така де, ама ето, че са ненадеждни. И аз мога да ти предложа 200ГБ за 22 стотинки общо на месец, ама като не ти ги доставя...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Дам, и в Пазарджик няма от вчера вечерта. И аз се опитах да се свържа с оператор, но телефона е изключен, изпратих мейл.
Очаквам бързо да отстранят проблема, защото принципно около 3/11 ми пристигат фактурите.
А на въпроса защо се занимаваме с такива псевдоператорчета, сигурно защото има добро съотношение на цена/ качество. Ползвам сигурно вече от 10 години, още от времето когато беше Wimax. Няма много алтернатива, да не кажа никаква. Ползвал съм го в много градове на България, което си е голямо предимство. Тази година установих с малко огорчение, че мрежата не работи в Слънчев Бряг за разлика от предната година, но това не беше толкова от значение.
В периода на прехода от Макс към ТиКом съм имал епизодични, кратковременни прекъсвания. Мисля за първи път от години прекъсването е за толкова дълъг период от време като най-дразнещото е липсата на информация от тяхна страна по проблема.
Очаквам бързо да отстранят проблема, защото принципно около 3/11 ми пристигат фактурите.
А на въпроса защо се занимаваме с такива псевдоператорчета, сигурно защото има добро съотношение на цена/ качество. Ползвам сигурно вече от 10 години, още от времето когато беше Wimax. Няма много алтернатива, да не кажа никаква. Ползвал съм го в много градове на България, което си е голямо предимство. Тази година установих с малко огорчение, че мрежата не работи в Слънчев Бряг за разлика от предната година, но това не беше толкова от значение.
В периода на прехода от Макс към ТиКом съм имал епизодични, кратковременни прекъсвания. Мисля за първи път от години прекъсването е за толкова дълъг период от време като най-дразнещото е липсата на информация от тяхна страна по проблема.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Аз си помислих че пак са отрязали роуминга за клиенти на булсата...
На едно място в София мрежата им не я виждам, но на друго работя без проблем.
Засега можете да направите следното:
Влизате в менюто на модема на интернет адрес 192.168.1.1
Парола и име admin
Или ако сте с телефон в настройките на сим картите или мобилните мрежи според модела:
В настройки на връзката минавате на ръчно търсене и се свързвате с 28411 (булсатком). По-бавна е мрежата, но работи. (в повечето градове с покритие на Тиком).
На едно място в София мрежата им не я виждам, но на друго работя без проблем.
Засега можете да направите следното:
Влизате в менюто на модема на интернет адрес 192.168.1.1
Парола и име admin
Или ако сте с телефон в настройките на сим картите или мобилните мрежи според модела:
В настройки на връзката минавате на ръчно търсене и се свързвате с 28411 (булсатком). По-бавна е мрежата, но работи. (в повечето градове с покритие на Тиком).
-
- Регистриран: 07 авг 2017, 09:56
EEEE, къде има 100% гаранция? И, нека сме обективни- 7 месеца беше безплатен, нали! Пък не е прекъсвал.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Той си им е набрал от преди някакви модеми го карали да плаща...
Ползвам ги още от времето на Max Telekom. Покрай фалита не ми спря интернета нито за един ден. Плащах си сметките онлайн и нямах никакви проблеми. Дори имаше период, който спряха да ми идват фактури, но въпреки това имах услуга. Около 3 месеца беше така, безплатно. След това ми се обадиха по телефона от Ти Ком и ми казаха, че те поемат клиентите на бившия Макс Телеком и така сключих договор с тях.
Та какво означава ненадеждни, след като за 26 месеца съм имал две прекъсвания на интернета? Едното е настоящето.
Та какво означава ненадеждни, след като за 26 месеца съм имал две прекъсвания на интернета? Едното е настоящето.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
По ненадеждни имам предвид, че не знаеш докога ще ги има, дали ще има услуга и ако няма услуга, дали ще ти вдигнат изобщо телефона с информация.
Представи си да ти зависи бизнеса от това, да имаш клиенти, които разчитат на тебе да си онлайн. Несериозно ми звучи, това което описвате.
Представи си да ти зависи бизнеса от това, да имаш клиенти, които разчитат на тебе да си онлайн. Несериозно ми звучи, това което описвате.
Re: Ти.ком стартира всеки момент
За несериозно, определено е несериозно, не може в XXI век да бъде така - и проблема е не това, че има прекъсване, а в това, че няма яснота кога ще бъде оправено това прекъсване.
По същността на въпроса- към обяд след може би 20 опита, успех да се свържа с въпросния им телефон за контакт и естествено от там ми отговориха със тъпите стереотипни реплики " Работим по проблема, разбираме ви, но не знаем къде е проблема и кога ще бъде отстранен и нямаме яснота " :X
Преди малко пробвах - вече има нет ( поне за София).
Надявам се повече да не правят такива изцепки, още преди да са се разраснали, не говори никак добре за тях липсата на информация и комуникация.
По същността на въпроса- към обяд след може би 20 опита, успех да се свържа с въпросния им телефон за контакт и естествено от там ми отговориха със тъпите стереотипни реплики " Работим по проблема, разбираме ви, но не знаем къде е проблема и кога ще бъде отстранен и нямаме яснота " :X
Преди малко пробвах - вече има нет ( поне за София).
Надявам се повече да не правят такива изцепки, още преди да са се разраснали, не говори никак добре за тях липсата на информация и комуникация.