K608i
Sony Ericsson K608
За въпроса колко камери има - 2. Отпред е за видеовръзка. Отзад е 1,3М за снимане.
Камерата 1,3М прави задоволителни снимки. Като сравня качеството със същия клас камера на Nokia мога да кажа, че SE камерата все още не достига качеството на Nokia. Радиото работи отлично. Екрана е карсив и добре видим. Останалите му функции са добри. както се казва в предишното мнение - липсва му само мемори карт за да стане пълнофункционален.
Камерата 1,3М прави задоволителни снимки. Като сравня качеството със същия клас камера на Nokia мога да кажа, че SE камерата все още не достига качеството на Nokia. Радиото работи отлично. Екрана е карсив и добре видим. Останалите му функции са добри. както се казва в предишното мнение - липсва му само мемори карт за да стане пълнофункционален.
Re: Sony Ericsson K608
Ми мисля че тази кодина ще представят модел като Т610 отгоре черен отдолу сив с дизайн наподобяващ този на К608, мисля че модела е К610 който ще има мемори карта но до 256 mb подръжка
Има ли проблем с GPRS-a? Току-що в Технополис ме увериха че на този модел не му работят радиото и GPRS-a.
Радиото и GPRS-а при к608 наистина не работят( ограни4ени са софтуерно).Могат да се активират с/у 20-30лв. в някой сервиз.
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
И на мен не ми харесва дизаина , и самия тел не ме КеФи
Imam telefona ot 3 meseca. Radioto i GPRS rabotiat na SE K608i i ne triabva da se hodi na serviz za da se puska kakvoto i da bilo.
Колко време може да се прави видео-запис с този телефон?
Ееее какво искате от телефона ве , перфектен !!! ..........Лично мен не ме интересува че имал 32мб , за какво ми е повече..да го пълня с глупости като мп3-ки и клипове...Единствено ме претиснява това че няма сменяеми панели, пък аз мн обичам да изтъвам телефони :Pp~~
Mnogo si e hubavo telefno4eto!Edinstveniqt mu minus e ,4e nqma slot za raz6irenie na pametta!Ina4e kato cqlo moga da kaja 4e e perfekten.Dori poddurja i videotelefoniq!
Купих си го. Телефончето си заслужава . Страхотен е с елегантен дизайн и има всичко необходимо. За тази цена никой друг телефон няма тези възможности.
Някой да знае от къде мога да си изтегля ръководство, не че не се оравям и без него, но имам само на италиански. Поне да е на английски, не обезателно на български.
Някой да знае от къде мога да си изтегля ръководство, не че не се оравям и без него, но имам само на италиански. Поне да е на английски, не обезателно на български.