K300i
Re: Tashak si pravite s 4oveka mai:)))
za parite koito moje da si namerish K300 edva li shte namerish neshto po dobro ako ne e taka ... e nqma da e zle da kajete:))
Re: Sony Ericsson K300
ti bolen li si be.kak moje6 da kaje6 4e na k300 moje6 da mu sloji6 memory card.razpravqi gi na babati tiq.pametta mu bila 80 mb.
Vaerno li moje da me se pravi SLOT za karti???
A we samo da vi popitam verno li moje na tozi telefon da mu se vkara slot za raz6iritelni karti???Taka sam 4uval na mnogo mesta iskam da znam PLSSSSS!Koyto znae ne6to po vaprosa da mi pi6e na e-maila ili da pi6e vav foruma!!!Pak i kato se otvori telefona otzad naistina ima nqkakvo takova mqsto kadeto moje da se prikrepi SLOT!Koyto znae ili e 4uval ne6to po vaprosa da pi6e!!PLSSSSSSSSSSSS
Re: Vaerno li moje da me se pravi SLOT za karti???
Няма начин да се сложи карта памет на К300,най-много да го прецакаш.
Re:moje li se sloji slot na k300i
Pak sam az merci mnogo oba4e iskam da te pitam ima li takiva telefoni koito da nqmat slot oba4e da moje da im se sloji!PLSSSSSSS kaji
Re:moje li se sloji slot na k300i
Поне аз несъм чувал за такъв вариант,може да се пробва,но само от спец, и пак си е рисковано няма смисъл.
NAI SKAPANIQ BOKLUK NA PAZARA :(
не това е http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1074 най - големия боклук. Хем струва колкото К300, хем е по - лош
No onova vse pak e NOKIA i znae6 4e nqma na 2-rata godina da ti kaje da si go duha6 :D
ami mnogo si go obi4kam telefon4eto...
godina i polowina si go polzwam i ni6to mu nqma...
sega si wzeh SE Z530i za 2ri aparat ....
ama nqma da si go ostawq malkiq :}
dokato slu6ka i e na edno par4e :P :D haha
godina i polowina si go polzwam i ni6to mu nqma...
sega si wzeh SE Z530i za 2ri aparat ....
ama nqma da si go ostawq malkiq :}
dokato slu6ka i e na edno par4e :P :D haha