D600
-
- Регистриран: 13 яну 2006, 00:48
Re: Samsung SGH-D600
A we ti ne6to bolen li si we,kazaha vi go 100 pyti,ako iskate da si hvalite typite Sonyericssoni i Nokii si napravete tema we,bati selqcite,a ina4e D600 e mn po dobyr,mn-po dobyr display,video,Tv out,4ete pdf doc i txt files,i nai-vajnoto - hilqda pyti po-dobyr dizain!!!!!!
На официалната страница на SAMSUNG а и на още няколко места прочетох че този модел е 4-бандов, а ако е D600E е 3-бандов но със EDGE. Последно тел-а 4-бандов ли е или не?
Благодаря предватирелно за инфото.
Благодаря предватирелно за инфото.
Re: Samsung SGH-D600 3G phone ли е?
Това в краина сметка 3G телефон ли е?
някои знае ли дали може да се ползва
Видео разговор на MTel ?
някои знае ли дали може да се ползва
Видео разговор на MTel ?
Интересно ми е, как някои успяват да четат във форума, а една спегификация не могат да прочетат. Koko3 ако беше прочел ПОНЕ ЕДНА нямаше да задаваш ГЛУПАВИ ВЪПРОСИ. Така темите стават километрични и ако някой си търси някаква информация ПОТЪВА В БЕЗМИСЛИЦИ
Мерси за отговора chilko,
Нали за това са форумите за отговори и въпроси.
Вместо да се заяждаш с хората "geleto" можеше да ми посочиш къде точно го пише това в спецификациите(http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=804),
че да е полезен и твоя отговор на останалите хора които четат форума!
Все пак лек ден на всички и мерси на chilko!
Нали за това са форумите за отговори и въпроси.
Вместо да се заяждаш с хората "geleto" можеше да ми посочиш къде точно го пише това в спецификациите(http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=804),
че да е полезен и твоя отговор на останалите хора които четат форума!
Все пак лек ден на всички и мерси на chilko!
Аз не се заяждам обаче: Колкото и малко да се беше поинтересувал, този ИЗНЕНАДВАЩ въпрос щеше да е ИЗЛИШЕН. Никъде даже НЕ СЕ И ЗАГАТВА ЗА 3G НИКЪДЕ.Според мен първо трябва ПОНЕ МАЛКО да се поинтересуваш, и ако има съмнение да се пита. Такива найстина бесмислени въпроси наслагжат на една тема стотици мнения.
Може ли да му се слагат mp3 за мелодия на алармата и sms-те?
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
4бандов друг път-3бандов с EDGE!Някой питаше дали могат да се слагат мр3 за алармата-да,за SMS-не.