D600
Re: Samsung SGH-D600
kajete mi koi e po hubav d 6oo ili e 530
Няма две мнения по въпроса, защото характеристиките на D600 са много по-добри:
D600 E530
2 мегапиксела срещу 1 мегапиксел;
78 MB памет срещу 21 MB;
слот за карта срещу липсата му;
TV-изход срещу липсата му;
външни стерео говорители срещу липсата им;
разговор от разстояние срещу липсата му;
светкавица срещу нямам данни за налична;
Има само 1 дефект, за който никой не говори, а именно, че телефоните, които са в магазинната мрежа в момента имат дефект: не могат да напълнят допълнителната TransFlash карта повече от 128 MB. Споделям го от личен опит, след като телефонът ми се разходи по сервизите,а аз се разходих по магазините с картата си и изпробвах други телефони D600. На сайта на Samsung няма никаква информация за този проблем, а доставчика ми предложи да ми смени телефона за друг модел или друга марка тел.
D600 E530
2 мегапиксела срещу 1 мегапиксел;
78 MB памет срещу 21 MB;
слот за карта срещу липсата му;
TV-изход срещу липсата му;
външни стерео говорители срещу липсата им;
разговор от разстояние срещу липсата му;
светкавица срещу нямам данни за налична;
Има само 1 дефект, за който никой не говори, а именно, че телефоните, които са в магазинната мрежа в момента имат дефект: не могат да напълнят допълнителната TransFlash карта повече от 128 MB. Споделям го от личен опит, след като телефонът ми се разходи по сервизите,а аз се разходих по магазините с картата си и изпробвах други телефони D600. На сайта на Samsung няма никаква информация за този проблем, а доставчика ми предложи да ми смени телефона за друг модел или друга марка тел.
-
- Регистриран: 07 май 2006, 18:57
Re: Samsung SGH-D600 3G phone ли е?
Ami az puk sum s 512 mb karta i q pulnq bez problem...ne bqh chuval do sega za tozi problem ,a imam 3m apoznati koito sa sus d600 suhto i nqmat problemi,a specialno moqt ne e kupuvan ot bg...moje i zaradi tova,a opredeleno tela ne 3g,vzemete prochete malko ima dostatuchno info za tel,che da pitate glupavi vuprosi.a kafe moje li da pravi:)
Dobar e,no veche e moralno star ima i ima vse po-dobri ot nego!!!
Телефонът ми е купен от официален представител, има и гаранция за произход от К&K. Казаха ми от сервиза,че цялата серия има тоза проблем, но явно са ме подвели. Иначе, като възможности е Великолепен. Ще го върна, но ще взема пак Samsung D600, само след като ми демонстрират, че може да ми напълни картата.
Каква марка е твоята TransFlash карта? Може да не си пасва с моята, която е Kingston.
-
- Регистриран: 09 юли 2006, 14:22
Гласови функции
Гласово набиране Да
Гласови команди Да
Гласови бележки Да
Posledno telefona ima li glasovi funkcii?Zashtoto mi kazaha che nqma ,a vyv saita pishe che ima?!
Гласово набиране Да
Гласови команди Да
Гласови бележки Да
Posledno telefona ima li glasovi funkcii?Zashtoto mi kazaha che nqma ,a vyv saita pishe che ima?!
-
- Регистриран: 05 юли 2006, 10:48
Чия камера е по-добра- на D600 или на K750i?
на К750, писано е много в форума, потърси и ще намериш куп сравнения и тестове, в повечето случай участва и N90, но D600 се класира на 3 място
Мислите ли че този телефон може да го носи момиче?Много ми харесва и мисля да си го взема,но незнам как ще стои в ръката на момиче...не е ли прекалено голям????