Z710
Re: Samsung Z710
Най-вероятно към последните месеци на годината.За цената нищо още не се знае.
Кофти, уж предвиден за 2рата четвърт на 2006. Нали самсунг вече решиха да показват новите си модели малко преди да излизат на пазара?
Аз се надявах да излиза скоро и като падне цената да го купя към края на годината......
Аз се надявах да излиза скоро и като падне цената да го купя към края на годината......
По-скоро решиха да представят телефони,които със сигурност ще пуснат през същата година,а не да изпреварват времето си както например 5-мегапикселовия телефон от миналата година.Надявам се наистина всичките по-забележителни телефони,които са представили досега да успеят да ги пуснат,но се съмнявам по-голямата част от тях да дойде до нас като например Z-серията.Все пак това може да се промени,защото М-тел ще предлагат в скоро време Z150,което пак е нещо.
Допада ми много. И като функции и като изпълнение дизайн. Интересува ме само видеото с какво качество ще е. Но така или иначе страхотен GSM.
Вече преминава заявения месец за начало на продажбите. П850 излезна вече, кога да очакваме този?
Iskam da popitam nqkoi znae li koga 6te izleze telefon4eto v balgariq???
перфектният телефон просто самсунг си е самсунг.... въпросът е кога ще излезе на нашия пазар...
Най-вероятно никога,но се продава вече за 600 евро: https://www.mobile-gadgets.net/shop/product.php?productid=918&cat=29&page=3
Някакъв умник тука дава 550 лева за това телефонче, няма ли кой да му го предложи, ха-ха !!!???