E900
Re: Samsung E900
Много е пипнат телефона!Просто LG KG800
изгоре!Кутията на Е900 е малко смешна-като от бонбони е но вътре се крие истинско бижу!
изгоре!Кутията на Е900 е малко смешна-като от бонбони е но вътре се крие истинско бижу!
Нещо интересно,което научих за Самсунг току-що.Изглежда две от най-големите ви оплаквания-невъзможността за качване на java игри и едновременното звънене и вибриране в Русия не съществуват,защото там в телефоните им са възможни тези неща.И още-по молба на операторите досега Самсунг не са позволявали да се качват игри на телефоните им,а Нокиа и SE винаги са пренебрегвали това.Следващият път не се сърдете на производителя,а на операторите.
Не гарантирам 100% за тази информация,но за втората част е сигурно.
Не гарантирам 100% за тази информация,но за втората част е сигурно.
PRESTANETEE BE S TOVA 3G KVO KATO SAMSUNGA NE E 3G ? IMAM LG U 8130 OT 2005 FEVRYARI MESEC I KVO KATO E 3G NI6TO A SEGA SEKI TYRSI 3G TYPI HORA
Dobre de 6to nemogat ednovremenno da vibrirat i zvanqt tezi samsunzi.Ima nqkoi melodii koito se ka4vat s vibraciq no ne e mnogo oferta.Nemoje li da se pipne malko softa???????
Neka niakoi ako go ima ili si e igral s tozi tel da napi6e ne6to za nego i niakakvi vpe4atlenia
nikoi li ne si go e kupil tozi tel za da kaje vpe4atleniata si ???
Az si go zeh samsung mnogo e dobar men li4no mi haresva!!
Az si kupih tozi tel. Prosto e strashen. Mogo sam dovolen. I si zvani i vibrira ednovremeno. Mnogo sam dovolen ot Document Viewer-a. MP3 ne e nai-hubavato koeto sam chuval no e zadovolitelno. Ima i vgraden ekvalaizer. No imam golqm problem s moq aprat. Ne moga da go nakaram da zapametqva telefoni v pameta na tefona. Ima go kato menu no sled kato mu dam "Save" vsichko izchezva vse edno ne sam go zapisval. Inache v kartata zapisva. Probvah prez komputara ne stava.
Интересно...аз също имам този телефон от един месец, но всичките ми номера са вкарани в паметта на телефона...дори не ме пита, а автоматично там ги запаметява...Телефона е невероятен..само където още ми е трудно със сензорните бутони :-)
mn qsno Nokia i SE mislqt za klienta ne sa kato oniq sandyci ot Samsung