D600
Re: Samsung SGH-D600
Голям е да, ако искаш непременно самсунг може да си вземеш Е350, по - малък е, но иначе почти същия дизайн. Бе въобще се ориентирай към друга марка, не глесай какво си ползвала досега, остави ги тия LGe, Samsung
predi malko se obadih na edna ot M-tel i mi kaza 4e telefona daval problem v soft-a, imali takova ne6to, nqkoi imali nqkakvi zabelejki otnosno tova
Имам го от коледа и
НЯМАМ НИКАКВИ ГРИЖИ
НЯМАМ НИКАКВИ ГРИЖИ
i az go imama ve4e ot dneska :), oba4e nemoga ne6to da se opravq s tazi programka deto e za nego na PC
Телофона е добър, нямам никакви проблеми със софт-а или връзката към Пс-то, единствената ми забележка е, 4е когато телефона е изключен, не се включва при настроена аларма, това го има при Сони-Ериксон, например
nqkoi moje li da mi kaje kak moga da si sloja nqkakva kartinka ot kompa v telefona, vsi4ko pravq kakto trqbva i nakraq mi dava "this filer not suported" ne6to takova
mngo bavno stava prehvarlqneto na failove ot kompa na gsm i obratnoto, nqkade 1 mb/1 min, normalno li e tova
-
- Регистриран: 26 юли 2006, 11:53
az imam D600 i naistina mn bavno prehvurlq taka 4e izliza 4e ne samo pri men stava a za kartinkite trqbva da gi sloji6 v Download images.nadqvam se da moga da ti pomogna
imam go ve4e 1 mesec s 512mb sd karta raboti bez gre6ka, oba4e ne znam kak da my vkaram igri java ?? temi i dr .