D840
Re: Samsung D840
Ами няма особена причина просто не ми допада най-вече дизайнерски (това, с което стана толкова популярна цялата V3 генерация :-) ) Виж ''А'' серията е друго нещо :-)
Iskam samo da kaja na Nenasitko i Vladovn da ne sporqt to4no v toq forum i da ne se pravqt na ustroumni ami da kajat ne6to za telefona deto sa vlqzli da pi6at za nego...vlizate da pi6ete ne6to za D840 i po4vate s glupavi sporove...ako znaete ne6to za D840 spodelete ina4e hodete se zanimavaite s ICQ i mIRC ili kudeto si iskate drugade...daite info za tozi GSM molq....
Ти голям директор стана. Вече започна да даваш разпореждания кой какво да прави, я иди се хвърли от някой мост (най добре аспаруховския) и се успокой. Не разбра ли че свестен корейски телефон няма и няма да има скоро, всички са боклуци или са супер орязяни
A2DP и TV Out!!
Един приятел, който е в щатите, ми писа, че си е взел D820(при тях T809) и бил много доволен от TV Out-а.
Каза, че е пробвал новата V3,N91 и тоя Самсунг най-много му издържал батерията при слушане на музика - цели 5 часа :-) затова и него избрал.
Естествено посъветвах го като се връща да си вземе някой свестен тел, защото както каза vladovn корейските машинки са ДЕМО версии :-)
Един приятел, който е в щатите, ми писа, че си е взел D820(при тях T809) и бил много доволен от TV Out-а.
Каза, че е пробвал новата V3,N91 и тоя Самсунг най-много му издържал батерията при слушане на музика - цели 5 часа :-) затова и него избрал.
Естествено посъветвах го като се връща да си вземе някой свестен тел, защото както каза vladovn корейските машинки са ДЕМО версии :-)
По-важното е да не си вземе вариант само за американските мрежи)))
Няма начин точно той да го направи :-)
Предложих му К800 или Е70, но каза, че нямат 900Mhz :-) иначе били съответно 350$ и 400$
Предложих му К800 или Е70, но каза, че нямат 900Mhz :-) иначе били съответно 350$ и 400$
Браво))) че е наясно))
Доста хора се опарват)))
Доста хора се опарват)))
Само интегрални схеми са му в главата :-))
преди четири години клонира служебната СИМ карта на баща си хахахаха
Айде да спрем до тук, че пак се отклонихме от темата :-)
преди четири години клонира служебната СИМ карта на баща си хахахаха
Айде да спрем до тук, че пак се отклонихме от темата :-)
Незнам какво ви е направил горкия телефон, но модела е просто невероятен. Имам Д800 и съм много доволна, чакам го този модел с нетърпение. Ако някой знае от къде да го купя, моля пишете.
-
- Регистриран: 02 авг 2006, 11:13
И аз отворих приказка за него по същата причина,но голямо спорене падна между членове на мъжката част на форума и за това се отказах. Питах в Германос и ми казаха,че официалната промоция ще е края на септември а сега и да се намери ще е внесен на чаркове и без бг.меню. Така,че аз лично ще потрая още месец някъде...........