E760
Re: Samsung E760
ako ima6 bluetoot adapter togava prosto otva6 v papka izobrajeniq v telefona i gi kopita6 kudeto iska6. v slu4ai 4e nqma6 purvo instalira6 PC studio-to i ako ti razpoznae telefona bi trqbvalo da nqma6 problem da svali6 kakvoto i da e s "file transfer"-a
-
- Регистриран: 08 яну 2005, 20:10
dosta dobur damski telefon
< МP3 за входящо позвъняване - Да >
НЯМА такова нещо!
Началoто на юли си бях взел татъв тел. от 2be (399 лв., тогава това беше най-тънката цена). Посмъртно не може да се качи 3-ка в телефона - с квато и да е големина, с къвто и да е битрейт, просто не става.
Иначе телефона може да възпроизвежда MP3, може да се назначи 3-ка за мелодия при входящо повикване, НО САМО от фабрично вградените песни, нищо друго.
Ако някой е успял да прехвърли MP3 в телефона и да просвири файла нека да се похвали.
НЯМА такова нещо!
Началoто на юли си бях взел татъв тел. от 2be (399 лв., тогава това беше най-тънката цена). Посмъртно не може да се качи 3-ка в телефона - с квато и да е големина, с къвто и да е битрейт, просто не става.
Иначе телефона може да възпроизвежда MP3, може да се назначи 3-ка за мелодия при входящо повикване, НО САМО от фабрично вградените песни, нищо друго.
Ако някой е успял да прехвърли MP3 в телефона и да просвири файла нека да се похвали.
аз имам този gsmи сам много доволна.Много ми харесва и не смятам да го сменям за вбъдеште.
ne znam pri men nqma problemi s ka4vane to na mp3-ki prez kabela a dori i prez bluetooth.ne znm to4no kakyv ti e problema,no moq tel raboti otli4no i ne e dal nikakyv defekt
Moqt su6to e ot 2be ,moje da se ka4vat MP3 i da zvani s takava
priqtel ideq si nqmam za6to ne 6te da ti sviri telefona. neznam kakvo pravi6 ama moq si sviri ta pu6ek se vdiga. I t ose prehvurlq kato na vsi4ki ostanali samsung ot taq seriq. pitaj nqkoi priqtel koito ima samsung i 6te ti kage kakvo da pravi6. i moj suvet - NE polzvaj PC-Studoi-to - tova moje bi e naj bezpolezniq i bugav softuer za vruzka s komputur koito sum vijdal
Ами какво да ви кажа-Самсунгова работа....
6te go imam za Koleda :P:P
4uvala sam prekaleno mnogo dobri otzivi za nego,za da ne se kolebaq :)
4uvala sam prekaleno mnogo dobri otzivi za nego,za da ne se kolebaq :)