D800
Re: Samsung D800
На е720 не става. Качваш ги с блутута, но ги праща в "други файлове" и не иска да ги инсталира. Ще съм благодарен ако някой ми каже как да си намеря игри, които вървят на е720.
Леонард© този път грешиш .
Имам един познат с D500 пращах му игри от компютъра и така си и седят , не ги разпознава ( изпращах както JAR така и JAD формат ) , но нищо не става !!!
Повечето игри са доста малки като размер и пише , че стават и за самсунг ( от мобиле-шарк.ком ) по около 100 kb , даже и по-малки игрички пробвахме ...
Дори 3GP клипове като му пращам от моя телефон не тръгват на неговия ( дори снимах с моята камера 5 - 6 секундно клипче и като му го пратя не може да го отвори )
Ходи да му сменят софтуера и пак същото положение е !
Много са зле с игри , приложения и клипове прехвърлени както и от телефон , така и от компютър ( в смисъл че са свалени на PC-то и му ги пращам през BT ) , но не тръгват на самсунг !
Имам един познат с D500 пращах му игри от компютъра и така си и седят , не ги разпознава ( изпращах както JAR така и JAD формат ) , но нищо не става !!!
Повечето игри са доста малки като размер и пише , че стават и за самсунг ( от мобиле-шарк.ком ) по около 100 kb , даже и по-малки игрички пробвахме ...
Дори 3GP клипове като му пращам от моя телефон не тръгват на неговия ( дори снимах с моята камера 5 - 6 секундно клипче и като му го пратя не може да го отвори )
Ходи да му сменят софтуера и пак същото положение е !
Много са зле с игри , приложения и клипове прехвърлени както и от телефон , така и от компютър ( в смисъл че са свалени на PC-то и му ги пращам през BT ) , но не тръгват на самсунг !
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Пробвал ли си по този начин: http://www.hicomm.bg/forum/index.php?showtopic=513
Нямам Самсунг и не мога да пробвам.
Нямам Самсунг и не мога да пробвам.
Ще пробвам по описания начин там , но при мен драйверите са други и менюто на BT е съвсем различно от това на скрийшотовете там .
Ако нещо изобщо стане ще е добре .
Ако нещо изобщо стане ще е добре .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Da be...:)
Ne e taka kakto si misli.
Prez Bluetooth stawa ...NO...ima edna malko opywa]a nerwite procedurka ;)
Ne e taka kakto si misli.
Prez Bluetooth stawa ...NO...ima edna malko opywa]a nerwite procedurka ;)
ми за игри само от wap-a както казаха в предните мнения аз съм с D600 и съм със същият проблем макар на тоз телефон сичко да си му е на 6 спокс свиква се :)
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
За Д600 виж това http://users.skynet.be/yozy/tutorials/d600-1.htm#
А иначе преди имах Д500 и наистина игри се качват през блутуут,също така не е вярно че батерията държи малко -и двата и Д500 и Д600 ми държат по 4-5 дни,като ги изключвам нощем,мисля,че това е предостатъчно за телефони с такива дисплеи и толкова функции!
А иначе преди имах Д500 и наистина игри се качват през блутуут,също така не е вярно че батерията държи малко -и двата и Д500 и Д600 ми държат по 4-5 дни,като ги изключвам нощем,мисля,че това е предостатъчно за телефони с такива дисплеи и толкова функции!
ne moje da ti zvani i vibrira ednovremeno
-
- Регистриран: 29 юни 2006, 18:44
Наистина ли няма светкавица?!
В характеристиките пише,че няма, но нещо не ми се вярва.
Който е запознат да каже.
В характеристиките пише,че няма, но нещо не ми се вярва.
Който е запознат да каже.
-
- Регистриран: 08 яну 2005, 20:10
dosta dobur telefon s mnogo extri i suvremenen dizain - interesna klaviatura