SGH-D500
Re: Samsung SGH-D500
mnogo sum se navila da si zema tozi telefona, chetoh do sq za infra reda my bil zle ..abe hora imate Bluetooth i USB, tui che i da e zle infra reda kvo vi burka ???? mene lichno kato parametri i dizain mnogo me kefi ..ma me e strah che slaidera shte se preebe i stava mmnogo kofti ..ne mislq che shte e eftiniika da se popravi ..nali??
То не че USB-то му е по-добре от инфрареда ама....За 50-60 лв. отгоре можеш да си вземеш D600!
davam kintite vednaga samo kaji kak da se razberem
HeHacuTko aide kato 50-60 leva otgore i si zimam D600 aide dai mi gi teq 50-60 kinta a ???
Защо аз да ти ги давам?
Ти какво ще ми дадеш?
Ти какво ще ми дадеш?
of ne me razbra ..kazvash che 50-60 lv ot gore i si zimash D600 ..hubo ma ne vseki moje da ti izvadi 50-60 leva !! nali ???? primerno az ne moga da ti izkaram 60 leva kogato si poiskam ..vse pak v tozi sait i deca(tineidjari)koito vse oshte sa zavisimi ot roditelite si i te im davat parite, a v dneshno vreme ne vseki doritel moje ti izkara 400 leva za telefon i t.n !!
Samsung SGH-D500
mislia che tozi telefon che si ostane bestselara na vsichki slaideri. veche pochti 3-godini ne e mradnal,razhlopal ili razkarcal. niakoi moje li da mi kaje po-dobar??? da ne govorim che kato izleze beche varha na sladoleda kato tehnologichni vazmojnost i vizia-validna i dnes..
много стабилен телефон, вече 3-та година го ползвам и няма абсолютно никакви проблеми, батерията не е сменяна и си държи 4-5 дена