Moeto mnenie za tozi telefon e, che e mnogo simpatichen и tipichno jenski ? v smisal elementaren/, no cenite koito sa obiaveni ot 400 do 550 leva, sa napravo smeshno visoki, za telefon kojto e model 2003godina, ta dori i s kamani SvarovskiDefaultUser написа: ↑16 сеп 2004, 14:41Наистина ли този телефон може да мери кръвно налягане и пулс?!
SGH-T500
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Samsung SGH-T500
-
Телефона е супер! Наистина е малко бижу! Не съм претенциозна и затова липсата на камера не ми пречи изобщо.Купих си го главно заради специалните менюта за жената-здраве, калории, календар за месечният цикъл, календар с рискови дни за забременяване, ден на овулацията, период най-добри дни за зачеване, норми за телесно тегло, биоритъм и т.н.;компактният му вид -мразя големи телефони;добрите полифонични мелодии;лесни за използване менюта; и останалите функции изброени на страницата за модела.Толкова ми харесва, че след време ако този телефон ме изостави пак ще си купя същият модел.DefaultUser написа: ↑16 сеп 2004, 14:41Наистина ли този телефон може да мери кръвно налягане и пулс?!
-
Забравих да допълня,че вътрешният дисплей, с едно натискане на "С" се превръща в огледалце!Много тарикатско!DefaultUser написа: ↑16 сеп 2004, 14:41Наистина ли този телефон може да мери кръвно налягане и пулс?!
Neznam kakvo tochno "moje" no priqtelkata mi imashe takav i nakraq q hvana qd na nego,che nishto sashtestveno ne moje i nakraq go udari v zemqta nasred ulicata ;)
Inache dizayna mu e dobar.
Inache dizayna mu e dobar.
-
Здравейте! Имам този телефон от две години и съм го изтървала десетки пъти. Никога не ми е правил проблеми до миналата седмица когато екрана "изгасна". В двата сервиза, в които ходих, без да го отварят, казаха, че е от лентовия кабел и че не се наемат да отремонтират- било трудно, рисковано и можело след месец да се случи отново!!!. Направи ми впечатление,че говорят наизуст- кажат си лекцията, смеят се и казват, че са виждали много такива случаи, нямало що да го отварят. Чудя се дали наистина е лентовия кабел или нещо друго, външния дисплей си работи и показва действията, които извършвам в момента, как така лентовия кабел на него не му се отразява?!?!? Къде сменят лентови кабели?DefaultUser написа: ↑28 ное 2005, 18:28Neznam kakvo tochno "moje" no priqtelkata mi imashe takav i nakraq q hvana qd na nego,che nishto sashtestveno ne moje i nakraq go udari v zemqta nasred ulicata ;) Inache dizayna mu e dobar.
Mislq 4e tozi telefon e po-qk ot e530!Ima strahotni funkcii.Imam go ot 4 godini.Vurhu vun6niq mu displei ima kamu4eta Swarovski.Ne mi e pravil nikakvi problemi.Koito iska da e guzar tova e to4niq telefon.Malkata mi 10 godi6na plemennica go ima i celiq i clas i zavijda kato predpolojim 4e sa v 4astno u4ili6te!Mnogo e gotin!Stava na ogledalce kato natisne6 produljitelno C.Koito iska o6te informacia da me uvedomi!!!