E730
-
- Регистриран: 18 апр 2006, 20:34
Re: Samsung SGH-E730
I az go imah tozi GSM.Bateriata mi dargeshe 4dena pri umereno polzvane i snimki.Perfekten e,pak i cenata mu e super.No Nokia 6230i e po-dobar za raboten.A za gazaria Samsung
Колебая се дали да си го взема.
Чета мненията и се чудя тел-а дава ли проблем с батерията, пък и от друга страна исках да е сив, а за този разбирам че не може да му се сменя панела. Паметта му е доста добра, има и радио, пикселите на снимките също са добре, снима и клипове. Чудя се дали когато направиш за входящо звънене mp3-ка има и вибрация. Photo call предполагам че трябва да има. Ако някой може да напише нещо като предимства и недостатъци няма да му се разсърдя :)
Чета мненията и се чудя тел-а дава ли проблем с батерията, пък и от друга страна исках да е сив, а за този разбирам че не може да му се сменя панела. Паметта му е доста добра, има и радио, пикселите на снимките също са добре, снима и клипове. Чудя се дали когато направиш за входящо звънене mp3-ка има и вибрация. Photo call предполагам че трябва да има. Ако някой може да напише нещо като предимства и недостатъци няма да му се разсърдя :)
Първо вибрира после звъни с МР3 или въобще не вибрира.
От 11 месеца съм с такъв самсунг и мога да кажа че съм доста доволен!При положение че имах изжестни предразсъдъци към тази марка и при положение че преди това бях с нокиа.Дисплея беше умопомрачителен, аи сега след една година доста от новите модели не могат да му се опрат.Нещата които не ми направиха добро впечатление не са много...Най-важния недостатък май е батерията която държи средно около 3 дена.Кофти че като си сложиш една аларма за напомняне звънва един път доста тихо и край - я си чул - я не.МР-тройките също са доста тихи когато са зададени като тон на позвъняване и има около 2-3 мелодии по подразбиране които имат и вибрация - опция вибрация+звънене за съжаление няма.За сметка на тези дребни минуси мога да кажа че капачето НЕ Е МРЪДНАЛО за 11 месеца, не е забивал и винаги съм имал много бърз достъп до всякакъв тип мултимедия.Камерата е перфектна, на компютър снимките излизат много добре.
iskam go,ulubena sam v nego,mnogo e gotin!!! Nqkoi prodava li go ot Varna!!!
Iskam da kaja che gsm e mnogo gotin,az go imam i e nai qkite ne6ta...ima mnogo pamet i se radvam che go pritejavam...:):):