D600
Re: Samsung SGH-D600
ami sega i az polzvam d600 no tuk pi6e 4e ima kompozitor na melodii- takova ne6to nqma i malko mi e slojno s pra6taneto na meil? ne6to e qko umotano -kak stava dalaverata???? ;)
ami az imam karta za tela kupih q ot 2be-256mb za okolo 35 lev4eta i ve4e polojenieto e perfektno.
D600 e super telefon.....preporu4vam vi go. Tupite gazariiski telefoni po 1000 lv ne si struvat
а някои които го е ползвал повече време може ли да ми каже дали е имал някакъв проблем с лентовия кабел..защото искам да си взема този телефон но от магазина казват че не е мн надежден :)
който го има ще ти каже, че е нямал проблеми. Повярвай на продавачите или прочети мнениета във форума, не един се е оплаквал.
Телефона го ползвам от няколко месеца и съм много доволна - вярвай ми, доста телефони са минали през ръцете ми.Страхотен дисплей, много добре се държи ,много добър bluetooth, прехвърля чудесно през кабел,през cardreader i bluetooth.С допълнителна карта с памет ще имаш всичко което ти трябва.
i az s1m s d600 - prosto mnogo dob1r telefon.
struva si parite. po-goliam ipo- dobar display. slot dop. pamet do 512mb. a otnosno lentovia kabel ne mislia che shte ima problem, ili pone kolkoto drugite slideri. dazhe D600 po- goliamata chast ot vremeto se polzva zatvoren
struva si parite. po-goliam ipo- dobar display. slot dop. pamet do 512mb. a otnosno lentovia kabel ne mislia che shte ima problem, ili pone kolkoto drugite slideri. dazhe D600 po- goliamata chast ot vremeto se polzva zatvoren
Тела вече е мои!!! Много ме кефи,страшно е як...мн яки снимки прави и има доста памет за разлика от някои сони ериксон например...нз ама лично на мен мн ми харесва телефончето :))