P900
Samsung P900
Offffff Tva e e basi qkoq telefon bra4eda ba4ka v USA i kat se varna minalata sedmica si be6e kupil takav !!!!!! ADSKIA 2 DENA SAM GO RAZGLEJDAL I NI MI OMRAZNA !!!!!! Kupil si go 800 Dolara Ima funkci da se varti sam i da snima adsko ako nqkoi ima pat do druga darjava da hodi da go tarsi!!!!!!
Re: Samsung P900
awe nedei pi6i gluposti!!!toq telefon o6te go nqma v mrejata,toi brat4ed ti si go e kupil xaxax!!!vicove
Карай ве. Пък ти оде знаеш, може найстина да си го е купил. хаха :)
Е може найстина да си е купил samsung, ама те нали си приличат и не е разбрал кой е модела затова сега си пиши тука на тоз дето прилича на него.
Е може найстина да си е купил samsung, ама те нали си приличат и не е разбрал кой е модела затова сега си пиши тука на тоз дето прилича на него.
Neznam za USA ama v Koreq i Qponiq telefona si go ima ot dosta vreme
telefona e neveroiaten i se 4udia koga 6te se poiavi na pazara-niamam tarpenie da si go kupia!
abe pi4ove nqkoi moje li da mi kaje kade mogat da mi go razkodirat.vnesen e ot italy.i naistina e mnogo gotin.10x predvaritelno
Telefona ve4e se prodava v bg v magazinite na O-conect za 729 leva :))))
Pi4 awe da te pitam az ve4e si go kupih i v ponedelnik 6te pristigne,kaji za kakvo stava vupros qko li e hubav,kakvi extri ima pls kaji dal sum 499 euro !!!