D900
Re: Samsung D900
Софтуера които ти трябва е samsung pc studio версия от 3 нагоре.Става за синхронизация с MS outlook.обикновено го има на диск в кутията на телефона,ако не-от сайта на самсунг.
interesuva me nqkoi moje lida mi dade savet haresal sum si 3 telefona ediniqt e samsung D900 drugiqt e nokia 6288 a tretiqt e LG KG800 bihte li me posavetvali koi e nai dobriqt izbor
Haresvam telefon4entseto, no taka kato go gledam s kakva tenka snaga e i kato si poznavam ratsete, dve tri izpuskania i shte triabva da gledam tujno.
Problema mi e, 4e ne namerih po nego nikakav na4in za zaka4ane na wryzka, dyrja4 , ili kakwoto i da e. Ne mi se iska da kupuwam ot kojenite kalafi, 4e ni vibracii shte usestam, ni glasa mu shte se 4uva. Kalafi za nego ne namerih...
Pomagaite, 4e iazak za krehkoto sasdanie :-)
Problema mi e, 4e ne namerih po nego nikakav na4in za zaka4ane na wryzka, dyrja4 , ili kakwoto i da e. Ne mi se iska da kupuwam ot kojenite kalafi, 4e ni vibracii shte usestam, ni glasa mu shte se 4uva. Kalafi za nego ne namerih...
Pomagaite, 4e iazak za krehkoto sasdanie :-)
-
- Регистриран: 25 юни 2006, 19:28
Някой да каже дали има някакъв проблем с приплъзването между двете плоскости. чувал съм, че имало някакъв малък луфт между тях, който не би приятен?
Има много ЗЛОБНИ фенове на нокиа и се. ТЕЛЕФОНА Е СУПЕР, ама за изпускането е много кофти. НАЙСТИНА Е ТЪНЪК
-
- Регистриран: 25 юни 2006, 19:28
Имам и един друг въпрос- естетически. телефона за кого е по подходящ- за мъже или за жени. питам защото има някои телефони, които просто с външният си вид "говорят" за кого са по подходящи. този е според мен малко труден за определяне. има известни закръгления, които го правят по скоро дамски. За сравнение мога да кажа, че например Нокия 6300 е чисто мъжки на вид- с изчистена линия, прави ръбове.
nqkoi znae li kak beshe koda za nulirane na nastroikite na samsunga?
Писах на другата ти тема, осем нули
Извинявай много , но К750 не прави по хубави снимки от D600 . Като съм ги ви6дал са определено на едно ниво , а освен това да не забражяме все пак и резолюцията на видеото което е определящ фактор при камерата ( за сведение резолюцията на видеото на К750 е два пъти по ло6а от тази на D600 )
Chudq se kakuv telefon da si vzema,a v momenta sum sus sn k750i no ne mi dopada i mai shte si vzema samsung D 900! Shte zburkam li?