F520
-
- Регистриран: 24 юли 2006, 15:27
Re: Samsung F520
скъпите модели на НОКИА са за хора, занимаващи се с бизнес, на които им трябва телефон с бизнес приложения, уайърлес и други таквиа финкции
а малоумници като вас, които даже не знаят какво е операционна система си купуват СЕ и Самсунг, понеже са направени за бавноразвиващи
а СЕ освен камера други нямат
от доста време се занимавам с телефони и не съм имал проблеми в батерията - винаги са ми изкарвали между 4 и 6 дни
това, че не знаете как да ги зареждате и че сте технически неграмотни хора не е оправдание
а малоумници като вас, които даже не знаят какво е операционна система си купуват СЕ и Самсунг, понеже са направени за бавноразвиващи
а СЕ освен камера други нямат
от доста време се занимавам с телефони и не съм имал проблеми в батерията - винаги са ми изкарвали между 4 и 6 дни
това, че не знаете как да ги зареждате и че сте технически неграмотни хора не е оправдание
-
- Регистриран: 23 сеп 2006, 00:36
kak 6e imat problem s bateriqta nokia we na koi malumnik go kaza az iamam 7710 i me darji 8-9 dena za kvi Samsungi kvi SE mi govorite 4e sa dobri pone kat ne arzbirater ne drankaite gluposti zanimavam se i rabotq s telefoni ot 8 godinii sam imal samo nokii prosto tva sa telefonite nqma drugi trugite sa prosto nqkvi izmisleni za kakto kaza 1 pi4 za BAVNORAZVIVA6TI SE
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 13:58
izglejda dosta grozen..ne se uchudvam se pak e Samsung
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 13:58
MnogO sa prosti teq napraviha 1 kamara telefoni i o6te nemat edin prost radio priemnik..bahti pedalskite tel4eta
-
да ама ходи го обяснявай на лумпените
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Свършихте ли с плюенето и безсмислените приказки? Хубаво го вижте-догодина нокии , ери........сори абе всички ще изглеждат като него.Приятна вечер.
Ще изглеждат, колкото досега приличаха на боклуците от Корея. Чудя се специално на този телефон и на F700 за какво е qwerty клавиетурата, като никой от тях нямат ни OS ни Wi-Fi - вероятно за писане на кратки съобщения. хахахахаха
GNUSMAS ето това е samsung
GNUSMAS ето това е samsung
Брато само да ти кажа нещо за тази марка. шмах възможност да поживея малко в Корея и съм видял такива творения и наблъскани с всивъзможните екстри апарати на Самсунг, че просто свят ми се зави. Те гледаш някакви продукти лансирани за европейците чийто нужди не са такива като на азиатците. До скоро имаше и тук в този сайт инфо, че Европа е на 5 години назат от Япония в употребата но мобилен интернет. Все едно да кажеш че Японците нямат мобилни апарати. Просто евробейските нужди са съвсем различни. Или ти по цял ден ползваш безжичен интернет? Хмммм я по кротко за тази марка че е смешно да се твърди за този гигант в електрониката че не ставали. Просто нуждите на европейците са явно такива - скъпи и красиви играчки осакатени от към функций.
П.С. не ползвам Самсунг /за да не ме обвините в пристрасност/. Полвам "ahito" "един японски боклук ".Просто съм виждал на живо чудовищни разработки от Самсунг. Преди около година имаха на разположение и в употреба телефон със 8МП матрица!!! Но това че не е стигнал до европа какво ти говори? Че е фирмата е шибана или, че просто в Европа /или БГ/ нямат нужда от такъв апарат!
П.С. не ползвам Самсунг /за да не ме обвините в пристрасност/. Полвам "ahito" "един японски боклук ".Просто съм виждал на живо чудовищни разработки от Самсунг. Преди около година имаха на разположение и в употреба телефон със 8МП матрица!!! Но това че не е стигнал до европа какво ти говори? Че е фирмата е шибана или, че просто в Европа /или БГ/ нямат нужда от такъв апарат!
ei takiva komplexar4eta kato teb i MAGARETOO(koito mnogo pravilno si e izbral nika) razvaliat celia forum.a i tova 4e sme:citiram:"tehni4eski negramotni hora",me izdrazni adski mnogo.po tvoia ezik sadia 4e ti si prosto edin nadutko s pretencii 4e razbira ot tehnologii.ne sme znaeli kakvo e OS a?ti si palen maloumnik be!mnogo si misli6 4e samo ti si goliamata rabota mai.takiva prosti raboti si govoril 4e me napu6va na smiah.SAMO NOKIA IMAT UAIARLESS(nai-tapoto naimenovanie na wi-fi,kakto se kazva.ne biah 4uval takav negramoten 4ovek dosega:)-) I "BIZNES PRILOGENIA"(poiasni kakvi be,mamut).
az polzvam P990 i imam wi-fi kakto i "biznes prologenia",za koito nokia ne mogat i da si me4taiat.naprimer-skener za vizitki-skanira tekst s kamerata v .txt format.a i ne mislia 4e zaregdaneto na bateriite e mnogo slogno.baba mi sigurno si zaregda Sagem-a po "ka4estveno" ot teb.:)))
Spored men polovinata forum e po tehni4eski gramoten ot teb.ama po samo4uvstvie bie6 vsi4ki.
a za biznes priligeniata-ve4e ima telefoni po 300lv s instaliran office paket.
nokia sa telefoni za maloumnici,koito pretendirat 4e sa "biznesmeni",a vsa6tnost sa prosti otrepki.
telefonat ti izdarga tolkova mnogo,za6toto ne go polzva6 palnocenno.predpolagam 4e ne znae6 kak.6tom si tolkova gord,za6to tvoia tel. niama UNIKALNI NOKIA FUNKCII?!razbira6,ama ne si sas SUPER NOKIA,KOITO ME KARA DA SANUVAM MOKRI SAN6TA!to niama takava,koiato da me vpe4atli.imal sam 3200,3230 i 3250 kakto i N93 za malko.kagi s koia iaka nokia za biznesmeni si?Nokia Vertu Acsent gold?ili ne6to takova?6te ti otiva,samo s diamanto 6e se fuka6,ne s tehnologii ot koito ne razbira6.iazak ti za nika,i az sam kitarist i napravo te sagaliavam.
az polzvam P990 i imam wi-fi kakto i "biznes prologenia",za koito nokia ne mogat i da si me4taiat.naprimer-skener za vizitki-skanira tekst s kamerata v .txt format.a i ne mislia 4e zaregdaneto na bateriite e mnogo slogno.baba mi sigurno si zaregda Sagem-a po "ka4estveno" ot teb.:)))
Spored men polovinata forum e po tehni4eski gramoten ot teb.ama po samo4uvstvie bie6 vsi4ki.
a za biznes priligeniata-ve4e ima telefoni po 300lv s instaliran office paket.
nokia sa telefoni za maloumnici,koito pretendirat 4e sa "biznesmeni",a vsa6tnost sa prosti otrepki.
telefonat ti izdarga tolkova mnogo,za6toto ne go polzva6 palnocenno.predpolagam 4e ne znae6 kak.6tom si tolkova gord,za6to tvoia tel. niama UNIKALNI NOKIA FUNKCII?!razbira6,ama ne si sas SUPER NOKIA,KOITO ME KARA DA SANUVAM MOKRI SAN6TA!to niama takava,koiato da me vpe4atli.imal sam 3200,3230 i 3250 kakto i N93 za malko.kagi s koia iaka nokia za biznesmeni si?Nokia Vertu Acsent gold?ili ne6to takova?6te ti otiva,samo s diamanto 6e se fuka6,ne s tehnologii ot koito ne razbira6.iazak ti za nika,i az sam kitarist i napravo te sagaliavam.
-
оставам безмълвен :) отивам да си скъсам дипломата, а вие купувайте тоя самсунг :Р жалко наситина......ако не беше толкова агресивен можехме да ударим един джем ;)
а относно неграмотните хора - вярвай ми, пазара на техника като цяло щеше да е отдавна умрял без тях ;)
а относно неграмотните хора - вярвай ми, пазара на техника като цяло щеше да е отдавна умрял без тях ;)