SGH-E530
Re: Samsung SGH-E530
zdrasti nqkoi moje li da mi kaje kude ima oranjav takuv obikalqh no nikude nqma :( dali v internet ima oranjav pri poru4kite :)
A nqkoi moje li da mi kaje kakyv e problema s bloothotha 6toto ne6to ne6te da prieme ot sony-ericsson k750i
самсунга много често не разпознава други телефони :), тва е пробвай го с някой друг самсунг и ако тогава не стане начи нещо т ие прецакан сния зъб(на самсунга)
Бе Самсунгова му работа....!!!!
Здравейте! Имам този модел почти от 1 година, като дизайн и функционалност е супер. Има само един недостатък - много слабо се чува звъненето при входящо повикване, пробвах с различни мелодии, но максималната сла на звънене си е все същата. Има ли начин да се увеличи силата на звънене?
Здравейте! Имам този модел почти от 1 година, като дизайн и функционалност е супер. Има само един недостатък - много слабо се чува звъненето при входящо повикване, пробвах с различни мелодии, но максималната сила на звънене си е все същата. Има ли начин да се увеличи силата на звънене?
Abe hora moje li da ste tolkova zle!Takuv telefon samo lud 4ovek moje da si kupi!Takava tupotiq!podariha mi go rojdeniq den!ujas i bezumie.Ako iska6 da si guzar vzemi Samsung T500.Ima su6tite glezotiiki.Nqma kamera i MP3 ama go imam i mi vur6i rabota ot 4 godini.Dokato tozi kato go izpu6ne6 po4ti se razbada!Ne vi go preporu4vam!Samo Samsung T500!!!!!!
Здравейте, от 1 седмица имам този телефон.Направи ми впечатление, че за пропуснатите разговори не се появява никакъв символ на външния дисплеи.(появява се в момента на звънене и след няколко секунди изчезва). Така ако имам пропуснато обаждане, не мога да разбера без да отворя капачето...За получен смс знака си стои....Някой знае ли дали това е някаква настройка, аз не можах да открия нищо...Благодаря предваритено!
Samsung SGH-E530
lele bahti i telefona! samsung are the best!! imam e530 i sum go izpuskala s otvoreno kapa4e i bez kalaf i tn!daje vednaj edna sutrin mn rano zvani i takav 6amar izqde 4e ot no6tnoto mi 6kaf4e se pluzna do kraq na staqta! kamerata e 1 mp ama snima kato za 2!! super e i ima mn mn mn glezotiiki! imam go ot 6 meseca i ne sum otkrila ne6ty lo6o v negu za razlika ot bif6iqt mi nokia 7390 s nqkfi mizerni 10 mb pamet i 1.3mp kamera deto snima ujasno zelenu :&! nestiga tfa ami kogato kotkata mi go butna ot masata v hola i toi se razglobi na 2 i sq e na remont i 6e go prodam ako stane ne6ty ot negu de! bahti kak sujelqvam 4e si prusnah parite za toq bukluk(nokiqta) a sq s samsunga kef4i! A I BLUETOOTHA SI MU BA4KAA EXTRA razpoznava mi i vsi4ki soni ericsoni i simensi i t.n! jestok telefon ne sujelqvam i za 1 min 4e si go vzeh
sigurno burka6 nqkude 6toto i az imam su6tiq i izkarva pefrectni snimki :)! probvai da opravi6 ka4estvoto ot nastroiki v kamerata