E250
Re: Samsung E250
А знаете ли, че той има устройство за проследяване? Може би затова е толкова скъп!
-
- Регистриран: 16 фев 2007, 15:49
neska si igrah s takav mnogo e priqten na dopir ima fason opredeleno slabo se 4uvaha mp3- kite ina4e stava
-
- Регистриран: 16 фев 2007, 15:49
dizaina li4no na men mi haresva pove4e ot na d500 mnogo po tanak e ne samo za tova de po qk e dizaina
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Тоя тел трябва да е доста по-евтин-Е370 струва пак толкова с 1,3 камера.Само за един слот не си струва.Иначе отговаря на моите предпочитания-ако беше под 300 лв. веднага ще го взема.
Ima li USB kabel za toq telefon s koito moga da si prehwyrlqm raboti ot kompa ?
v4era si go vzeh, mnogo e simpati4en, vzeh si go kato vtori gsm za slujeben, v momenta imam Nokia 6230i, sega 6te napisa nedostatucite mu spored men.
tova ,koeto ne mi haresva v samsunga e, 4e kogato go zatvorih, toj se zaklu4va sam, po4ti vednaga, pita dali izka6 da se zaklu4i, ti mu dava6 No i vupreki tova sled malk ose zaklu4va:(:(:(, trqbva postoqnno da go otklu4va6, koeto li4no me me drazni i nqma opciq za ra4no zaklu4vane.
Drugo ne6to, koeto su6to me drazni e, 4e kogato pra6ta6 sms, moje6 da go prati6 na mnogo hora/tova dobre/, ama kogato otiva6 da izbere6 contakta, toje ne te puska vutre v kontakta /ako ima6 nqkolko nomera v tozi contakt, toj avtomati4no si izbira default nomera i ne te puska pri drugite nomera:(/
Kogato e zatvoren /i se zaklu4i/ sled ne pove4e ot minuta displeq suvsem iz4ezva, vse edno e izklu4en, nito moje6 da si sloji6 4asovnik, nito skreensaver.......:(:(:(:(
Imajki v predvid, 4e ssamsung sa si slabi v bateriite i tuk ne sa napravili izklu4enie. Ot 16h v4era do 8.30h dnes se e zarejdal, kato parvo zarejdane. Ot 10.00h do 13.00h sum go burnikala, ne non stop, no sota i ot tri 4erti4ki, ostana edna. Kogato si kupih nokiata, 5-6 dni sled kato si q vzeh bateriqta be6e jelezna,a nego non-stop go burnikah.....
No vupreki vsi4ko za 300 lv si zaslujava, telefon4eto e gotino i e tunuk, ne teji i me me kefi. Ima dosta drugi telefoni, koito sa po-skupi, a sa po-zle....
tova ,koeto ne mi haresva v samsunga e, 4e kogato go zatvorih, toj se zaklu4va sam, po4ti vednaga, pita dali izka6 da se zaklu4i, ti mu dava6 No i vupreki tova sled malk ose zaklu4va:(:(:(, trqbva postoqnno da go otklu4va6, koeto li4no me me drazni i nqma opciq za ra4no zaklu4vane.
Drugo ne6to, koeto su6to me drazni e, 4e kogato pra6ta6 sms, moje6 da go prati6 na mnogo hora/tova dobre/, ama kogato otiva6 da izbere6 contakta, toje ne te puska vutre v kontakta /ako ima6 nqkolko nomera v tozi contakt, toj avtomati4no si izbira default nomera i ne te puska pri drugite nomera:(/
Kogato e zatvoren /i se zaklu4i/ sled ne pove4e ot minuta displeq suvsem iz4ezva, vse edno e izklu4en, nito moje6 da si sloji6 4asovnik, nito skreensaver.......:(:(:(:(
Imajki v predvid, 4e ssamsung sa si slabi v bateriite i tuk ne sa napravili izklu4enie. Ot 16h v4era do 8.30h dnes se e zarejdal, kato parvo zarejdane. Ot 10.00h do 13.00h sum go burnikala, ne non stop, no sota i ot tri 4erti4ki, ostana edna. Kogato si kupih nokiata, 5-6 dni sled kato si q vzeh bateriqta be6e jelezna,a nego non-stop go burnikah.....
No vupreki vsi4ko za 300 lv si zaslujava, telefon4eto e gotino i e tunuk, ne teji i me me kefi. Ima dosta drugi telefoni, koito sa po-skupi, a sa po-zle....
Телефона има доста конструктивни недостатъци.Съвсем накратко.
-Капака на батерията се сваля извънредно трудно.Тъй като е стегнат,гладък и хлъзгав,за свалянето са необходими медицински ръкавици или току-що измити ръце.по друг начин този капак не може да се свали!Говоря съвсем сериозно,в магазина при покупката на този капак имаше лепенка и нещата бяха съвсем други.
За компенсация-въпросния капак има челен луфт с батерията и в горната си страна скърца при натискане.
-Бутон "червена слушалка" също скърца ужасно.
Издатината за отварянето на телефона е съвсем малка и разположена съвсем близо до бутон "нагоре".Мъж с по-големи пръсти непременно ще закача и този бутон при отварянето на телефона.
Капачето за слота на слушалките е доста "хвърчащо".При включени слушалки то стърчи 5-6 мм.навън и пречи много.Какво им пречеше да го направят плъзгащо се вътрешно,подобно на Е730?
Това е засега,за качествата на този телефон-отделно ще пиша,но и там има доста забележки.
Изобщо-разочарование от Самсунг.
-Капака на батерията се сваля извънредно трудно.Тъй като е стегнат,гладък и хлъзгав,за свалянето са необходими медицински ръкавици или току-що измити ръце.по друг начин този капак не може да се свали!Говоря съвсем сериозно,в магазина при покупката на този капак имаше лепенка и нещата бяха съвсем други.
За компенсация-въпросния капак има челен луфт с батерията и в горната си страна скърца при натискане.
-Бутон "червена слушалка" също скърца ужасно.
Издатината за отварянето на телефона е съвсем малка и разположена съвсем близо до бутон "нагоре".Мъж с по-големи пръсти непременно ще закача и този бутон при отварянето на телефона.
Капачето за слота на слушалките е доста "хвърчащо".При включени слушалки то стърчи 5-6 мм.навън и пречи много.Какво им пречеше да го направят плъзгащо се вътрешно,подобно на Е730?
Това е засега,за качествата на този телефон-отделно ще пиша,но и там има доста забележки.
Изобщо-разочарование от Самсунг.
-
- Регистриран: 26 юни 2005, 21:10
Абе хора я кажете може ли да се слуша музика при затворен слайд(телефона не е отворен)
-
- Регистриран: 13 фев 2007, 09:20
Имам този телефон и съм доволен.Ползвам го с карта памет Micro SD от 1 GB.Камерата на телефона е учудва6то добра за VGA.Снима много добре,според мен.Има доста настройки така , че може6 да направи6 добри снимки и на изкуствена светлина.Видиото е добро и се записва в mp4.Дисплеят е голям и се вижда добре.Дизайнът е изключителен и много удобен.Bluetooth-а съм доволен,но понякога малко бавно намира устройствата.Музиката се чува силно и ясно,взука при разговор съ6то.Малко по-бавно те свързва с набрания номер,но както написах по-горе се чува силно и ясно.Мен ли4но ми харесва това ,че може6 да работи6 без да плъзга6 капака.С картата памет телефона е перфектен.FM радиото е добро ,но може да се слу6а само със слу6алки.Слу6алките се ползват и като .Това има плюсове и минуси.Втората слу6алки е по-дълго от др. ,но това е за6тото микрофона трябва да е близо до устата.
Подържа MP3,AAC,3gp,mp4,JPEG,JPG и много др.Когато картата е бъгана с файлове и те са големи около 5МВ телефона малко се забавя ,но е в норми.Ако някой го устройват тези екстри и иска пове4е музикален телефон му го препоръ4вам.Това е за сега ,пове4е следва6тия път!:)
Подържа MP3,AAC,3gp,mp4,JPEG,JPG и много др.Когато картата е бъгана с файлове и те са големи около 5МВ телефона малко се забавя ,но е в норми.Ако някой го устройват тези екстри и иска пове4е музикален телефон му го препоръ4вам.Това е за сега ,пове4е следва6тия път!:)
V4era si go kupi moqta priqtelka.Telefon4eto e dosta "glupavo"smeq da kaja!Ako jelae6 da si napravi6 pove4e ot edna grupa za zvanene,nqma da stane,za6toto telefona moje da izpolzva samo vytre6nata si pamet za zvanene s MP3-ki.Koqto mnogo skromno e 4.7megabaita.Koeto ozna4ava,4e ako ne si maistor na "rqzaneto" na Mp3-ki, nqma da moje6 da sloji6 pove4e ot edna pesen za zvanene.Da ne spomenavam,4e i snimkite kam kontaktite trqbva sy6to da sa ot vytre6nata pamet.Moeto mnenie e , 4e tozi telefon moje da se izpolzva samo za MP3 player,za6toto samo za tova sluji raz6irenata mu pamet(mini SD)!