E900
Re: Samsung E900
i az tova se 4udq?
ako ima6 ve4e otgovor pls napi6i,.
ako ima6 ve4e otgovor pls napi6i,.
Re: батерията на Е900?
Здравейте! Искам да попитам дали при разговор с телефона сензорите се активират и по този начин да се прекъсне разговора или да се влезе в менюто? Питам, защото моя позната е имала LG KG800 (този със сензорите) и каза, че е имала този проблем в почти 90% от случаите при разговор от допира се е прекъсвала връзката и за секунди е набиран друг номер! И батерията издържа ли поне 2-3 дни и мога ли да си качвам МР3?Телефона много ми харесва и имам желание да си го взема, но ме притеснява това и малко проблема със звъненето и вибрацията! Благодаря предварително!
-
- Регистриран: 06 апр 2007, 23:39
Телефонът според мен е функционален. Имам много приятен външен вид, полифония и разделителна способност.
-
- Регистриран: 13 апр 2007, 10:32
здравейте!Искам да питам някой има ли този проблем,при зареждане на телефона дисплея свети слабо,но не изгасва.Незнам дори дали е проблем или така е при този модел.И ме интересува защо не излиза часовник и пропуснати повиквания,когато тел е затворен дисплея не е активен и трябва всеки път да го отварям,за да видя колко е часа и дали имам пропуснато повикване или смс.Моля,ако някой знае да ми пише.Тел е съвсем нов и е важно за мен.
-
- Регистриран: 21 апр 2007, 19:12
Искам да попитам, дали може да се гледат филми на този телефон, в смисъл дали чете по големи файлове от типа на 100-150 мб. И още нещо, гледам че напоследък много му пада цената...защо така...?
-
- Регистриран: 06 май 2007, 15:20
Samsung E900 software
Zdraveite.Nqkoi moje li da mi kaje dali moga da si ka4a re4nik na E900.V internet ima razni,no ne moga da razbera kak se instalira.Nqkoi moje li da mi kaje dali e vuzmojno,v kakuv format trqbva da e i otkade eventualno moje da se iztegli.
zdraveite,iskam da vi poptam ne6to.Nqkoi moje li da save SMS-ite ot sim kartata v tel?az adski mn iskam da gi zapazq no ne stava samiiqt telefon ne gi zapametqva nito v inbox,outbox,drafts,saved,...i tn?ako nqkoi moje da pomogne.mersi predvaritelno :P
Re: to kleopatra81
i moq tel sveti postoqnno dokato se zarejda...qvno takava mu e shemata :)
-
- Регистриран: 10 апр 2007, 10:36
zna4i problema s displeya ne e problem,moq sa6to e taka,a za propusnatite povikvaniq ne e nujno da go otvarq6 ,a samo natisni butona za izklu4vane vednaj
-
- Регистриран: 10 апр 2007, 10:36
SLG-R
az kato tzqlo nqmam problem s butonite,no vse pak tova e vapros na svikvane.az primerno za 10 min. go raztzakah ,vsi4ko e do vapros na svikvane
az kato tzqlo nqmam problem s butonite,no vse pak tova e vapros na svikvane.az primerno za 10 min. go raztzakah ,vsi4ko e do vapros na svikvane