D900
Re: Samsung D900
Iskam da popitam zashto moq D900 kat snimam mi dava snimkite ogledalno oburnati kak da go opravq tova nqkoi ima li predstava? nemojah da namerq taka extra po telefona molq ako nqkoi znae da kaje che oshte nesum go platil i se chudq dali da go vzimam.
Blagodarq predvaritelno
Blagodarq predvaritelno
Iskam da popitam zashto moq D900 kat snimam mi dava snimkite ogledalno oburnati kak da go opravq tova nqkoi ima li predstava? nemojah da namerq taka extra po telefona molq ako nqkoi znae da kaje che oshte nesum go platil i se chudq dali da go vzimam.
Blagodarq predvaritelno
Blagodarq predvaritelno
Разгледай настройките . Някъде имаше настройка за огледално показване.
Пробвай когато си в режим камера,да натиснеш бутона за увеличаване/намаляване на звука + - отстрани на корпуса на телефона.
Samsung D900 display
И така не разбрах някой може ли да каже нещо за екрана, дава ли дефекти крехък ли е?
Намерих един код с който разполагате с много настройки включително и за звука ....усилване на усилвателя Yamaha и какви ли не други още
но трябва да се внимава с тези настройки защото може да се простите със своя тел :) ..има определена степен (число) до която трябва да усилите .....
Аз лично го направих както трябва и сега ми е доста силно .
но трябва да се внимава с тези настройки защото може да се простите със своя тел :) ..има определена степен (число) до която трябва да усилите .....
Аз лично го направих както трябва и сега ми е доста силно .
-
- Регистриран: 08 мар 2007, 22:30
trugvat li vsi4ki igri prexvurleni primerno ot sony srricsson na samsungd900(imam predvid da ne e kat nokia da nemoe da trugnat igri prexvurleni ot simens)
iskam da znam dali e istina 4e kogato telefona zvani se 4uva mnogo tiho
iskam da znam dali e istina 4e kogato telefona zvani se 4uva mnogo tiho
А може ли да ми пратите снимки,видео клипчета заснети с Samsung D900
[email protected]
Пишете и модела на телефона че съм дал да ми пратят за няколка телефона
[email protected]
Пишете и модела на телефона че съм дал да ми пратят за няколка телефона