E900
-
- Регистриран: 13 апр 2007, 10:32
Re: Samsung E900
za6to taka tozi tel mi vazproizvejda videoclipovete vav format-3gp na savsem malko ekran4e i ot kakvo zavisi tova,mnogo e kofti tova.Ako nqkoi znae da mi pi6e.
kato pusne6 klipa zadraj edinicata i 6te gleda6 na cql ekran
ne e nujno da go otvarq6 vseki pat a samo da go otklu4i6 i se vijda dali ima6 sms ili propusnato povikvane(otklu4va se s butona za on/off)
hora q kajete po kolko vi kara bateriqta na mene edvma 1 den ne moje da izdarji s malko ra4kane po nego nz kv ostava poprincip li po tolkova kara ili ??????????????????
Здравейте, преди две седмици си закупих телефона но се появи следния проблем - качих си музика в картата с памет и я прехвърлих в плейлистите. При зареждане на телефона обаче, изключвайки зарядното цялата музика изчезва /плейлистите са празни/ и като се опитам да вляза в карта с памет ми изписва "непознат формат". Това ми го прави вече за 4 път. Моля, ако някой знае нещо по въпроса да пише. Мерси!
Имам чувството, че Самсунг нещо крадат идеи... Първия тъчпад в телефон беше на LG, сега Самсунг изкараха пак телефон със сензорни бутони (те всъщност не са и стрелките, и ОК бутона, както е при Шоколадите), че и дизайнът е подобен. И защото LG направиха КG800 за фешън телефон без много екстри, Самсунг го направиха по-функционален, за да залъжат най-вероятно хората. А в крайна сметка виждам мнения, в които уважаемите съфорумци споделят за немалкото проблеми на Е900.
батерията си ми върти с ръчкане и bluetooth po 4-5 dena :)
Re: изписване на кирилица имената в тел. указател на Samsung E900
Здравейте, дали може да се изписват имената в телефонния указател на кирилица?
-
- Регистриран: 17 авг 2007, 10:34
Off nqkoi moje li da mi kaje zashto taka stava?
zna4i instalirah si samsung PC studio 3 ot diska koito e v kompekta i se nadqvah ve4e da moga da si obmenqm danni s Pc-to .. da ama ne .. ne stava neshto .. izpisva mi da izbera \"connection type\" .. az izbiram \"UsB Cable Connection\" i sled tova zapo4va edno strashno 4akane .. pi6e da iz4akam nqkolko minuti .. noo nishto ..
Zashto stava taka ? Kolko vreme trqbva da go 4akam 4e da se svyrje ? PLS ako nqkoi znae da kaje .. :(
zna4i instalirah si samsung PC studio 3 ot diska koito e v kompekta i se nadqvah ve4e da moga da si obmenqm danni s Pc-to .. da ama ne .. ne stava neshto .. izpisva mi da izbera \"connection type\" .. az izbiram \"UsB Cable Connection\" i sled tova zapo4va edno strashno 4akane .. pi6e da iz4akam nqkolko minuti .. noo nishto ..
Zashto stava taka ? Kolko vreme trqbva da go 4akam 4e da se svyrje ? PLS ako nqkoi znae da kaje .. :(
-
- Регистриран: 26 авг 2007, 17:56
Mn se kolebaq dali da si go kupq.Haresva mi stra6no mnogo.Kazaha mi,4e poneje senzornite butoni sa mn 4uvstvitelni i prez zimata ne mojelo da se zvanni i se razvalqli barzo.. :( Molq vi pomognete mi... Pls koito go ima da mi pi6e