U600
Re: Samsung U600
Само двата софт клавиша са сензорни. Вземаи си 900. По-добра камера,много стабилно изпълнение(МНОГО ЗДРАВ). Топ модел. 600 само дизайн.
ТИ СИ ИЗБИРАШ
ТИ СИ ИЗБИРАШ
-
- Регистриран: 19 юни 2007, 10:48
Май ме убедихте,и всичките ми приятели ми казват да си взема D 900, пък ще спестя и около 100 и няколко лв, а само да питам D 900 чете ли Word i Excel файлове?
Чете, иначе какъв бизнес модел ще е?!
-
- Регистриран: 19 юни 2007, 10:48
Vzeh si d900, i mu se radvam, ama nqkoi ako mi kaje kak da go sinhroniziram s kompa, imam kabel, ama mi iska nekvi driveri det ne znam ot kade da gi vzema, ako nqkoi ima ,i ne mu e problem da mi gi prati na [email protected]
Abe poludiahte li, toya D900 e 50 puti po gaden ot U600. Telefona ima super design + vsichko neobhodimo. Preporuchvam go na vseki !
Zdr predi nqkolko dni si kupih U600.Telefona naistina si zaslujava!No imam problem s Bluetooth-a.zada se sinhronizira s koito i da e drug tel s bluetooth iska nqkakav pin kod?ako pak uspee da se svarje s drug tel iska i ot nego vaprosniq pin kod!Ako nqkoi znae kak da re6a problema 6te sam mu blagodarna!Mersi predvaritelno!:)
Четири нули е кода за Bluetooth-a
трябва и на двете у-ва да се напиши еднакъв пин, без значение какъв.
Hora v4era si go kupih,i sam adski dovolen.Tela si zaslujava,ot nego samo po dobar e u700(nemskiqt variant,www.samsung.de).Sega ve4e ne 4uvstvam,4e nosq gsm v djoba si,mnogo e udoben i funkcionalen,pri tova ima vsi4ki neobhodimi ekstri.A tova,4e nqkoi go sravnqvat s d900,spored men prosto nqma mqsto za sravnenie(bqh pritejatel na nqkolko modela ot d seriqta).Ne se dvuomete tela e the best za momenta.Tova e ot men,4ao.
Найстина няма място за сравнение:
Освен дизайна (личен избор), всичко на Д900 е по-добро
Освен дизайна (личен избор), всичко на Д900 е по-добро