D900
-
- Регистриран: 12 юли 2007, 17:26
Re: Samsung D900
От собствен опит ви казвам НЕ си го купувайте този телефон! Камерата може да е 3MP обаче e страшно трудно да се направи ясна снимка, при най малкото мръдване се размазва, изобщо не може да се сравни с K800. Като снимате на тъмно си вземете запалка с фенерче, свети по силно от светкавицата. Слайдинг механизма се движи меко, но е нестабилен и се прецаква точно след първия месец. Телефонът е много тих в сравнение с D600 и вибрацията е слаба. Качеството на MP3-ките слушани с хендсфри е лошо, което е типично за Samsung и може би се дължи на самото хендсфри. Ако имате по-големи ръце може да изпитате затруднения с бутоните OK, *, 0 и #. Слота за SIM е замислен изключително глупаво и картата се изважда много трудно. В комплекта както се очаква няма карта с памет, но незнайно защо няма и кабел за връзка с телевизор (а D600 има).
Входа за зарядното и хендсфрито е някак много стегнат и след няколкостотин използвания или ще се оправи или ще се развали. Естествено телефонът си има и много добри качества, но според мен чисто практически не струва и съжелявам за него.
Входа за зарядното и хендсфрито е някак много стегнат и след няколкостотин използвания или ще се оправи или ще се развали. Естествено телефонът си има и много добри качества, но според мен чисто практически не струва и съжелявам за него.
zdr na vsi4ki. imam telefona ot okolo mesec i iskam da vi pitam dali e vazmojno da se zarejda za nqma i minuta za6toto pri vsqko zarejdane ne 4akam pove4e ot minuta. normalno li e tova ili ne6to mu ima na telefona. blagodarq vi predvaritelno
Az pyk zabelqzah, 4e moq EL71 se zarejda za po-malko ot 50min.Ni6to mu nqma i bateriqta mu ve4e daje kara pove4e-okolo 3 dni :) No za 1min.?!
zna4i bi trqbvalo da mu ima ne6to li
da otgovorq na Loth-glupaka,ne da mi kazva ,,4e mi e purviq telefon sigurno,, nqma da ti obqsnqvam kolko telefona i kakvi sum imala ti prosto si edno zavistlivo kopele ni6to drugo:)
Tozi samsunk d900 e mnogo hubav telefon i go preporachvam na vsichki!!!
И защо да ти завиждам ;))) ? От една страна може би си права след като ти е първи телефон предполагам че чувството е хубаво. От друга страна няма как да ти завидя след като много добре знам що за апарат е Самсунг Д900.
loth
i kaji kakav e spored teb tozi samsung d900 4e nie ne znaem
i kaji kakav e spored teb tozi samsung d900 4e nie ne znaem
Zdraveite,nqkoi moje li da mi kaje kak i dali vaobshte e vyzmojno da prehvyrlqm razni neshta direktno na kartata bez da gi kachvam pyrvo na telefona?Inache e mn gotin kato izkluchim malko gadniq sound prez slushalkite ama ne e bolka za umirane ima si drugi preimushtestva!Blagodarq predvaritelno.