ХАХХАХАХХА Самсунг най-добрите,това може да го каже само някой болен фен на марката.
Камерата на D600 била мноу хубава,ма да бе!
http://www.g s m a r e n a .com/samsung_d600-review-51p4.php
.Само какви хубави цветове!?!
Иначе хубаво,че са решили да пуснат и едно телефонче с 5 MP и за нас.
Телефон с 5 МР камера - от Samsung
Re: Телефон с 5 МР камера - от Samsung
поредния грозен Самсунг....тзтзтзтз
Знам, камерата на D600 е всичко друго, но не и хубава, от отдавна го знам.
Ти не знаеш ли, че има още много телефони с 5 мегапикселова камера!? Че от кой друг-на евро пазара Н95 беше първия телефон с 5МР камера, така че Самсунг здраво изостават.
@sheni_6 мегапикселите нямат нищо общо с качеството както си мислиш колкото повече , толкова по-добре , но НЕ е така .
И N95 е с 5 Мрх , но по качество К800 дори я бие ... К850 като излезе ще видим какво ще прави - както винаги ги размазва конкурентите по отношнение на камера ;)
И N95 е с 5 Мрх , но по качество К800 дори я бие ... К850 като излезе ще видим какво ще прави - както винаги ги размазва конкурентите по отношнение на камера ;)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Taka само пиксели не стигат. Една хубава камера прави хубави снимки и с 1мп.
Всъщност първия телефон с 5.0 мегапикселна камера на европейския пазар беше LG KG920...
Но както и да е, по темата: мнението ми за камерите на Самсунг е че не стават като цяло, снимките изглеждат отлично на екрана на телефона, но след като ги свалите на компа и се забелязва веднага че не са кой знае какво - гаден цвят, размазани повече от колкото е нормално и т.н. Държа да подчертая, че лично съм сравнявал към 20 модела на Самсунг с камери до 2.0 мегапиксела с почти всички модели на Сони и ВСИЧКИ на Сименс. И немците и японо-шведите определено ги превъзхождат по всички параграфи. Нямам лични впечатления от 3.2 мегапикселните им камери, но съм сигурен че Сайбършота ги прави на пух и прах...
;)))
Но както и да е, по темата: мнението ми за камерите на Самсунг е че не стават като цяло, снимките изглеждат отлично на екрана на телефона, но след като ги свалите на компа и се забелязва веднага че не са кой знае какво - гаден цвят, размазани повече от колкото е нормално и т.н. Държа да подчертая, че лично съм сравнявал към 20 модела на Самсунг с камери до 2.0 мегапиксела с почти всички модели на Сони и ВСИЧКИ на Сименс. И немците и японо-шведите определено ги превъзхождат по всички параграфи. Нямам лични впечатления от 3.2 мегапикселните им камери, но съм сигурен че Сайбършота ги прави на пух и прах...
;)))
Доказано е в тестове, че Н95 снима по-добре от К800. Но само в тъмното СЕ е по-добър. Все пак оптиката е по-добра, а и резолюцията е от значение, въпреки, че не е най-важното. Но това ли е най-важното?!:)