D840
Re: Samsung D840
Zdraveite.V momenta razglejdam tozi model na Samsung D840 i mn mi haresa.Az sam s Nokia 6234 i nqkoi moje li da mi kaje koi ot dvata telefona e po-hubav, vijdam,4e tozi nqma tolkova ekstri kato Nokiata, no pak iskam va6eto mnenie
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Telefona e strahoten. Veche si go kupih i mejdudrugoto v saita pishe che nqma svetkavica, na moq ima. Na vunshen vid e sreburen, ne znam dali tova ima znachenie za svetkavicata, zashtoto tuk e cheren.
Nqkoi imq li vpe4atlenie ot tozi telefon, kolko vreme my izdarja bateriqta i dobra li e kamerata my?
Това е най-красивият Самсунг засега, след U700.
Уникално слаба батерия - хора не правете същата грешка като мен - 2дни при не много разговори и без ползване на камера, МР3 или нещо друго. Освен това гасне без много да се церемони.
-
- Регистриран: 01 сеп 2007, 17:49
zdraveite !imam edin vapros ! D820 ili D840 .znam che temata e za d840 ,no v temata za d820 ne sa pisali ot 1 godina .
i dali i dvata telefona mogat da rabotqt s proslovutata karta mikroSD 8GB .
i dali i dvata telefona mogat da rabotqt s proslovutata karta mikroSD 8GB .
Ами чесно аз предпочитам D840, защото е по нов модел!Успешен и усмихнат ден!:))
nz no edin fr si vse i s tra6no dovolen!
Искам да попитам този телефон има ли функция за блокиране на абонати,ако някой знае да ми пише на [email protected] мерси предварително :)
Samsung D840
PRIVET NA VSICHKI:)))
SAMSUNG D840 E MNOGO DOBAR GSM!SAMO DA NE E OT CHERNATA SERIA!TAM I NAI-MALKATA DRASKOTINA SI LICHI,A I NE E TOLKOVA STILEN KATO SILVARA!AKO E KOREISKI NIAMA DA IMATE PROBLEM,AKO LI NE,OCHAKVAITE NEOCHAKVANOTO:)ZATOVA GLEDAITE KADE E PROIZVEDEN,A SAHTO TAKA I BATERIATA PREDI DA GO-KUPITE!TOZI MODEL E EDIN OT NAI-STILNITE NA SAMSUNG I OTRICATELNITE KOMENTARI ZA NEGO SA OT HORA KOITO NE SA V CHAS S GSM-TE!ZA 2mega PIKSELA KAMERATA PREDLAGA SUPER KACHESTVO SRAVNENIE S DRUGITE MODELI GSM-MI!KOITO SI GO VZEME NOV,NIAMA DA SAJALIAVA!ZASHTOTO ZA VTORA RAKA GSM-NE MOJE DA SE IMA DOVERIE NEZAVISIMO OT VSICHKO!!!USPEH NA VSICHKI:)))
SAMSUNG D840 E MNOGO DOBAR GSM!SAMO DA NE E OT CHERNATA SERIA!TAM I NAI-MALKATA DRASKOTINA SI LICHI,A I NE E TOLKOVA STILEN KATO SILVARA!AKO E KOREISKI NIAMA DA IMATE PROBLEM,AKO LI NE,OCHAKVAITE NEOCHAKVANOTO:)ZATOVA GLEDAITE KADE E PROIZVEDEN,A SAHTO TAKA I BATERIATA PREDI DA GO-KUPITE!TOZI MODEL E EDIN OT NAI-STILNITE NA SAMSUNG I OTRICATELNITE KOMENTARI ZA NEGO SA OT HORA KOITO NE SA V CHAS S GSM-TE!ZA 2mega PIKSELA KAMERATA PREDLAGA SUPER KACHESTVO SRAVNENIE S DRUGITE MODELI GSM-MI!KOITO SI GO VZEME NOV,NIAMA DA SAJALIAVA!ZASHTOTO ZA VTORA RAKA GSM-NE MOJE DA SE IMA DOVERIE NEZAVISIMO OT VSICHKO!!!USPEH NA VSICHKI:)))