U600
Re: Samsung U600
Като включиш USB кабела на телефона ти дава 3 опции-избираш Mass Storage и всичко директно се качва на Micro SD картата...Тея умници дето все акъл дават за карто четец и т.н. не ги слушай.Винаги ще има разбирковци и завистници...нали сме в BG.
Искам малък съвет за този телефон. Онзи ден ходих в Мтел и реших, че ще го взема обаче с телефона, който ми показаха имаше проблем - имаше лек луфт от лявата страна и когато я натиснеш съвсем леко, мърдаше. та искам да ви питам дали при всички е така или съм попаднал на дефектен телефон? И евентуално ако го взема с луфт, дали ще ми създаде проблем след това?
Nali znaesh, che nie blondinkite obichame skypite ukrasheniq, za tova samsung gi pravi - za nas.
Много добър телефон, униклани функции, особенно това за визитните картички е уникално, мн добра камера, качествен звук, не най-добиря но над средното ниво. Абе просто дизайн и функции в едно. Е все пак е тънък и трябва да се работи внимателно с него. Но моята оценка е 6+!!!!
Здравейте! от около седмица притежавам Самсунг и не подозирах колко трудно е да се намерят теми за такъв телефон. Единствената, която имам е ужасна. Моля, кажете ми от къде бих могла да дръпна нещо.
-
- Регистриран: 31 май 2007, 01:45
az si vzeh tela i e mnogo qk.mp3 playera e malko tih no naizstina zavisi koq pesen ste pusnali.kamerata sigorno e super no moqta ne6to be6e razvalena i prave6e snimkite malko zamagleni taka 4e go dadoh na remont.igrite bivat no sa zaklu4eni i imat razni kodove taka 4e na polovinata me spira no...(ako nqkoi znae kodovete za nqkoq igra-molq napi6ete gi)dizaina e super i op6to vzeto mu se kefq oba6e ne moga da mu namerq screensavers.4a0z za sega
spored men 6te ostane6 razo4arovan,ako ne si pozval samsung!kuca im funkcionalnostta...po-dobre si ostani na SE.osven ako za teb ne e po-vajno tel da izglejda dobre,ot kolkoto da vur6i rabota :)
ne znam koi e sme6nik,no faktite potvarjdavat dumite mi-na d900 kamerata ne e osobeno vpe4atliava6ta i ne moje da se poso4i kato edna ot nai dobrite-u600 e s po malki razmeri i samiat modul na kamerata e po malak,kakto i displeia na u600 e s po malki fisi4eski razmeri,taka 4e pomisli predi da pi6e6.
telefona e dobar no neznam zashto kato kacha snimka snimana ot telefona na komputara snimana s po golqma rezolucia isliza razbarkana i na polovina
-
- Регистриран: 28 май 2006, 18:11
Imam vapros otnosno u600!kogato prehvarlq nqkakav fail ot tela v kartata pamet, bez zna4enie kakv e faila,sled kato sam go prehvarlil i se opitam da go otvorq izliza nadpis nepoddarjn fail ili nepoznai fail.Kogato varna faila v pametta na tela se slu4va sa6toto, kokato se opitam da go otvorq.kakav e problema?ot samiq tel li e ili e ot kartata pamet?ako nqkoi si ima na predstava neka mi pi6e 6te sam mu mn blagodaren!