U600
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Re: Samsung U600
макар и от скоро да имам поглед върху телчето, попаднах на същия проблем!!! много трябва да се внимава, кой вид фаил в коя папка е!!!
например: видео фаил във видео папка, мп3 в папка музика и т.н. иначе забрави да си получиш обратно data-та
така че, УСПЕХ
например: видео фаил във видео папка, мп3 в папка музика и т.н. иначе забрави да си получиш обратно data-та
така че, УСПЕХ
-
- Регистриран: 28 май 2006, 18:11
Taka i pravq, no efekta e sa6tiq!blagodarq ti 4e si se otzoval!
-
- Регистриран: 28 фев 2006, 09:35
dai ideia kak moga da pusna mp3 da zarejda ot kartata s pamet
-
- Регистриран: 02 авг 2006, 11:13
Къде искаш да зареждаш МР3?Ако искаш да ги слушаш хвърли ги в плейлистата на плеяра,а за да ги сложиш като тон на звънене трябва да са в телефона от картата не става ама то като тръгнеш да ги задаваш тела те пита да ги прехвърли ли.
mn se 4udq koi telefon da si vzema:samsung U600 ili nokia 7373 nqam si napredstava dob1r li e samsunga plss kajete koi spored vas tel e po dob1r?
-
- Регистриран: 24 окт 2007, 13:45
Телефонът е наистина много добър :))
Имам само няколко въпроса:
Като правиш снимки се запаметяват с едно стандартно име и 0000.След първата снимка става 0001.Но след като тя се изтрие,цифрите продължават да се качват със всяка снимка.Това значи ли,че не може да се правят повече от 9999 снимки :?
Другото,което е.Когато снимам,трябва да въртя телефона,така е направено.Може ли да се промени и да снимам с изправен телефон?
Също така,за да изпратя снимка на компютъра,задължително трябва да я преименувам в телефона,иначе не се получава.Защо?!
И последно- когато искам да кача jar или jad файл,то той не се отваря.Ще съм ви супер благодарен ако помогнете :)
Имам само няколко въпроса:
Като правиш снимки се запаметяват с едно стандартно име и 0000.След първата снимка става 0001.Но след като тя се изтрие,цифрите продължават да се качват със всяка снимка.Това значи ли,че не може да се правят повече от 9999 снимки :?
Другото,което е.Когато снимам,трябва да въртя телефона,така е направено.Може ли да се промени и да снимам с изправен телефон?
Също така,за да изпратя снимка на компютъра,задължително трябва да я преименувам в телефона,иначе не се получава.Защо?!
И последно- когато искам да кача jar или jad файл,то той не се отваря.Ще съм ви супер благодарен ако помогнете :)
-
- Регистриран: 09 апр 2006, 19:12
Какво мислите да сменя ли н70 и да си купя този самсунг.Аз симбиана него ползвам почти, най-много ме интересува звука през слушалките дали е по качествен за снимките е ясно, че са по добри
Zdraveite. Imam telefona ot izvestno vreme i sum dosta dovolna ot nego. Imam samo edin glupav vupros:( Kogato telefona e v zatvoreno sustoqnie, ima li na4in da se otklu4i?Dava mi suob6tenie, 4e trqbva da natisna ¨i¨, samo,4e ni6to ne se polu4ava,a az ne iskam da go otvarqm vseki put za da vlizam v menuto...Ako moje nqkoi da mi pomogne, 6te vi buda super blagodarna:)
Zdraveite. Imam telefona ot izvestno vreme i sum dosta dovolna ot nego. Imam samo edin glupav vupros:( Kogato telefona e v zatvoreno sustoqnie, ima li na4in da se otklu4i?Dava mi suob6tenie, 4e trqbva da natisna ¨i¨, samo,4e ni6to ne se polu4ava,a az ne iskam da go otvarqm vseki put za da vlizam v menuto...Ako moje nqkoi da mi pomogne, 6te vi buda super blagodarna:)