Z240

jamesss
Регистриран: 20 яну 2007, 22:28

Samsung Z240

Мнение от jamesss » 04 окт 2007, 15:27

Телефона е мноо готин :) По принцип се води че е дамски но в пакета има още 2 цвята, с които мъжката част също може да се радва на телефона. Продава се с червения панел (като на Е490) но в пакета има и бял и черно - син един такъв. Може и да не е бяло а да е златисто което също не е лошо. Телефона има много добър дисплей, което позволява на 1.3 мегапикселовата камера да се изяви. И не само тя, защото и втората камера записва видео и прави снимки. Има голямо разнообразие от ефекти, рамки и още много подобни неща, които са много добри в отношение на качеството на крайната редактирана снимка. 3G разговор още не съм провел но като гледам видеото от втората камера смятам че ще е с добро качество. Има
Мр3 плеър, но за съжаление няма опция за минимизиране а работи само когато телефона е затворен и когато се вижда плеъра ест. Има само 1 тема, което не е много добре и няма игри, но за разлика от темите - игри се свалят и то много хубави :) А пропуснах да кажа че можете за сметка на това да промените стила на набиране. В 2 от стиловете има много готина идеа. Цифрите се изписват с писалка или съответно перо, като единият от стиловете е триизмерен.Тва мен ;ично много ме кефи.
Също така телефона има втори монохромен дисплей който е много удобен когато слушате музика, защото показва песента която се изпълнява и в режим готовност показва час, дата, батерия, обхват, камбанка ако има аларма 3G с т.н. Можете да променяте цвета на този дисплей според личния ви избор - синйо, бяло, червено, зелено, лилаво и светло синйо.... и още много неша за които ме мързи да пиша.. "-" С две думи телефона си заслужава парите, въпреки че в БГ още не се продава по магазините :D:D:D:D:D:D

Отговори