Armani
Re: Samsung P520
Tova e edin ot nai-ludite telefoni osobeno ako ste ludi po markata GA rulzzz.
-
- Регистриран: 20 окт 2007, 09:42
Tfa e nai ludiq telefon.Iam nqkolko vaprosa.Ako nqkoi razbere kade v bg se prodava :D kogato i da e da pi6e tuka i 2 vapros e ako si go zema ot 4ujbina 6e trqbva li da se razkodira i ako moje nqkoi d ami kaje kade :):)
Има го в октомврийския каталог на Internity за 899 лв. и 649 лв. с карта на Globul.
А къде има магазини Internity?
А ти откъде си?
П.С.Видях от профила ти в myspace,че си от Варна.Магазините там са три-в Кауфланд,на бул."Осми Приморски Полк"67-69 и на ул."Пискюлиев"22.
П.С.Видях от профила ти в myspace,че си от Варна.Магазините там са три-в Кауфланд,на бул."Осми Приморски Полк"67-69 и на ул."Пискюлиев"22.
-
- Регистриран: 28 сеп 2007, 09:19
Поредната изгъзица!
Защо да е изгъзица? Създаден специално за феновете на марката ,а може и да привлече нови такива!
-
- Регистриран: 08 дек 2007, 15:27
Telefona e SUPER.Udovolstvieto da go razcakam za nqkolko minuti i sam vliuben v nego.V Balgaria se o4akva da se poqvi nqkade sled nova godina.
най полсе се появи телефона 1350лв, много се надявам да е нещо по добро от iPhone.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Apolon, dnes go razglejdah, telefona e naistina krasiv i funkcionalen, moi priqtel si go kupi i e takuv kef, che mojah da go razgledam :))) Nai interesnoto e che bil s zaredena bateriq, bez da e pipan tuk i pri cql den razglejdane i nastroiki, bateriqta ne bila padnala vuobshte ! Tazi informaciq me izumi. kalufcheto e mnogo krasivo, kato papchica e , vsichko v komplekta e mnogo krasivo napraveno, ima pulen web browzer, otvorih mobilebulgaria. Tupoto e che ne mojesh da teglish meili po golemi ot 300 kb ili pone taka e v nastroikite, neznam moje li da se promeni tova ot nqkude. Mojesh da razglejdash dokumenti. Kamerata ne e nikak losha, no nqma autofokus. Vsichko drugo mu e super i toku shto mi potvurdiha za bateriqta i mi kazaha che i sihronizaciqta s PC bila super napravena. Sorry za latinicata, no mi se precaka kirilicata dnes :(