D900
-
- Регистриран: 12 юли 2007, 17:26
Re: Samsung D900
Е добре, прекалих малко с критиката... вече доста време го ползвам и си промених мнението.
imam tozi telefon i se 4udq dali da go smenq s nokia n80 nqmam nikakvi problemi s nego bihte li mi pomognali kajete mi kakvo e po dobroto re6enie blagodarq predvaritelno
ne moga da si otvorq nito edna po golqma snimka,mnogo gadno.predi6niq mi gsm be6e d600 i snego nqmah nikakvi problemi
-
- Регистриран: 17 окт 2007, 13:19
Samsung D900i
Tai kato nemojah da namerq pokazan v saita Samsung D900i pi6a mnenieto na mqstoto na tozi.Imam go tozi gsm ot okolo mesec i zabelqzvam mnogo lo6 fakt za nego-bateriqta mu izdarja ne pove4e ot 3 dni.Neznam az li prekaleno mnogo go bazikam ili sam slu4il na kofti bateriq.Ina4e nqmam drugi zabele6ki ,telefona e mnogo dobar.
pi4,tva ne e ot nastroiki prosto se regulira ot strani4niq djoistik,uspeh
Re: Samsung D900i
Mi az nz ti kolko dni iska6 da durji ..daje 3 e dobre za takuv telefon ..s tezi funkcii i displei ..Az kato go polzvam normalno kum 2 dena ... prosto sa taka novite telefoni ...
Men ne mi pre4i taka ili ina4e se pribiram v nas do 2 dena :)))
Telefona e super !
Sledva6tiq iskam da e absolutno su6tiq na dizain..s 5 MP kamera i o6te malko ne6tica da mu vkarat i da podobrqt drugi ..ama mn iskam :))
Men ne mi pre4i taka ili ina4e se pribiram v nas do 2 dena :)))
Telefona e super !
Sledva6tiq iskam da e absolutno su6tiq na dizain..s 5 MP kamera i o6te malko ne6tica da mu vkarat i da podobrqt drugi ..ama mn iskam :))
HoRAaAAaAAaA,pomagaite,daite savet,kupih go skoro ot edin agent,ina4e raboti bezupre4no,no imam problem s bateriqta...pada za okolo 24 4asa :((( interesnoto e,4e pada do 2 4erti4ki i bez signal za ''low battery'' gasne i tva e vseki pat,stiga do 2 4erti4ki i pada,dali problema e v bateriqta ili aparata.MERSI PREDVARITELNO!!!
Пусни му една фабрична настройка, и ако не става да се подобри положението. Слагай нова батерия.
Zdraveite hora, qvno foruma na samsung d900i se e zaformil tuk, a?
Ei, tozi telefon im astra6en dizain, mnogo me kefffii, a i radioto e golqm plus. snimki-super, e golqma raboat za edinq zvuk na slaidera, 4e pestim ot bateriqta. do tuk ok, no seg aedin golqm minus. TOQ TEL RAZPOZNAVA DOKUMENTI, NO NE GI OTVARQ!!!! ZA6TO SAMSUNG SE UIZLAGAT TAKA BE HORAAAAA? NEKOI AKO ZNAE KAK MOGA DA GO ORAVQ-NEKA KAJE.
AKO ISKATE NOV MODEL NA SAMSUNG S POVE4E FUNKCII VZEMETE SI U600,A AKO ISKATE DIZAIN VZEMETE SI D900I-ZAVUR6EN VID NA PRED6ESTVENIKA MU (D900)
Ei, tozi telefon im astra6en dizain, mnogo me kefffii, a i radioto e golqm plus. snimki-super, e golqma raboat za edinq zvuk na slaidera, 4e pestim ot bateriqta. do tuk ok, no seg aedin golqm minus. TOQ TEL RAZPOZNAVA DOKUMENTI, NO NE GI OTVARQ!!!! ZA6TO SAMSUNG SE UIZLAGAT TAKA BE HORAAAAA? NEKOI AKO ZNAE KAK MOGA DA GO ORAVQ-NEKA KAJE.
AKO ISKATE NOV MODEL NA SAMSUNG S POVE4E FUNKCII VZEMETE SI U600,A AKO ISKATE DIZAIN VZEMETE SI D900I-ZAVUR6EN VID NA PRED6ESTVENIKA MU (D900)
Zdraveite hora, qvno foruma na samsung d900i se e zaformil tuk, a?