U600
Re: Samsung U600
Zdraveite. Imam telefona ot izvestno vreme i sum dosta dovolna ot nego. Imam samo edin glupav vupros:( Kogato telefona e v zatvoreno sustoqnie, ima li na4in da se otklu4i?Dava mi suob6tenie, 4e trqbva da natisna ¨i¨, samo,4e ni6to ne se polu4ava,a az ne iskam da go otvarqm vseki put za da vlizam v menuto...Ako moje nqkoi da mi pomogne, 6te vi buda super blagodarna:)
Да,можеш да го отключиш като натиснеш 2 пъти бутона за вкл./изкл.
dinapd kogato e zatvoren moje6 da go otkliu4i6 kato natisne6 kop4enceto nai otgore na plyzga6tiq panel s koeto vkliu4va6 i izkliu4va6 samia telefon mislia natiska6 go dva pyti za otkliu4vane i posle pak taka go zakliu4va6:)
dinapd kogato e zatvoren moje6 da go otkliu4i6 kato natisne6 kop4enceto nai otgore na plyzga6tiq panel s koeto vkliu4va6 i izkliu4va6 samia telefon mislia natiska6 go dva pyti za otkliu4vane i posle pak taka go zakliu4va6:)
mn sa grozni cvetovete na tezi U 600 v BG iskam rozov ima li ot kyde da go vzema
Mersi mnogo:)To si pi6e, ama koi da se svetne:)
ami zna4i iskam da popitam kolebaq se koi telefon da si zema samsung u600 ili SE k800 na mene li4no mi haresva samsunga no 4yh 4e bil hubav samo na vunshen vid ... blagodarq vi predvaritelno
На мен пък черен си ми харесва
-
- Регистриран: 30 ное 2007, 10:03
Капачето на слайда,няма да падне не се безпокой.просто е въпрос на сглобка.Страхотен телефон.
Вярно ли е, че този модел на Samsung дава много дефекти? Моля, ако някой знае нещо, да пише!