D900
-
- Регистриран: 17 окт 2007, 13:19
Re: Samsung D900i
Taka e.6te se vdigne vremeto prez koeto izdarja bateriqta, to e vapros na vreme.Az seriozno se zamislqm dali da ne si vzema o6te edin tel.da go tarkalqm ei taka 6toto Samsung-a smqtam da go pazq.Kefi me ne6to V3i D&G.Ama cenata ne6to e golemi4ka , a ne predlaga pove4e ne6ta ot moq.Nali e zlaten zatova mai si opravdava cenata motorolata:)
Re: Samsung e900
Pls kajete kak se izvartat kartinkite na samusg e900 na strani videlto se izvarta s 1cata mi pica a i samusng e900 moje li da zapisva napravo v karta pameta da se zapisvat v karta kat se pra6ta s blotot iii koito zn kak se ka4at temi(skinove) na samsung e900 i ot kade da zema takiva
Re: Samsung D900
Има всякакви екстри и е много як на външен вид, ама най-важното за един телефон кое е? Да се чува като хората. Е тоя телефон се чува МЕГА ама МЕГА гадно!! Не мога да разбера какво ми говорят хората. На стационарния телефон за 30 лева се чува къде-къде по-ясно! Ше ги *** тия дето са го обявили за телефон на 2006-та!!
-
- Регистриран: 04 яну 2008, 21:04
zna4i ka4ih si na memory kartata igra format .jar oba4e neiska da gi otvarq telefona ,stava vapros za d900 nqkoi znae li ne6ty po vaprosa ?pls
да трябва в други файлове на телефона от там е ложно със кабела едни кодове виж в датата и на мен нешо не ми стават :) ползвай WAP
telefona e unikalen i na dizain i na funkcionalnost imam edin perfekten za prodan ;)
-
- Регистриран: 05 юни 2008, 10:32
Страшно скучен телефон. 8 месеца го търпя но вече слагам точка.3МP камера,ама трябва да имаш непоколебимата ръка на снайперист за да излезе нещо.Единствено снимки правени с телефона и намиращи се в паметта му имат fullscreen и zoom.Тези който са в картата дори не могат да се разглеждат циклично а трябва да се връща в предходното menu и от там.Трябва да си много търпелив за да държиш повече от 20 снимки в една папка-просто пада голямо чакане.
За капак звука е под сякаква критика,а слушалките самата скръб-немога да си ги втъкна като хората в ушите изхлузват се постоянно.
А!И да добавя трябва да се ползва с кадифени ръкавички,крехкоста му е уникална.
За капак звука е под сякаква критика,а слушалките самата скръб-немога да си ги втъкна като хората в ушите изхлузват се постоянно.
А!И да добавя трябва да се ползва с кадифени ръкавички,крехкоста му е уникална.
Един да е на моето мнение ;))). Не знам как си издържал 8 месеца, аз успях 8 дни. Не искам да намесвам и в последствие модели като U600, G600, но не бих те посъветвал да се насочваш към тях.
Сложи и .jad файла и менюто за инсталация ще ти стане активно. Инсталираш (то само си отива приложението в JAVA, ако имаш място разбира се) и готово.
-
- Регистриран: 29 юни 2008, 18:34
zna4i znam 4e tova e problem vav softuera na tela i trqbva da se preinstalira