E570
Re: Samsung E570
Наистина на външен вид Е530 го превъзхожда малко, защото е по-изчистен и цветовете неп са толкова ярки. Менюто е с онази новата тема на Самсунг, черно-бялата, при която само маркираната икона е цветна. Това наистина е доста ефектно. Камерата е добра, но вече няма светкавица, ако не се лъжа. Но технически погледнато, Е570е по-добър от предшественика си, защото има слот за карти и EDGE.
-
- Регистриран: 19 апр 2007, 11:41
Взех си телефона преди 1 час и половина и много му се радвам. Прави хубави снимки и звъни достатъчно силно! Много му се радвам! Нежен е и си има специални предложения за дамите. ;) Ето това си е "дамско бижу"!
Iskam niakoi,koito ima tozi GSM da mi obiasni za6to kogato snimam s kamerata tia sama spira.Klipovete sa s razli4no vremetraene,koeto ne opredeliam az.Koito ima takav GSM neka mi pi6e i obiasni za kamerata
-
Ами на мен не ми прави никакъв проблем. Предполагам зависи и по колко време снимаш клипове. За колко време говорим?
-
Сега се поразрових и снимах няколко клипчета с камерата. Просто да пробвам. Всеки път продължителността при мен се увеличава. Явно просто си е фабрична настройка, защото в менюто с настройките не намирам такава опция.
Леле, този телефон е уникат - "всеки път продължителността при мен се увеличава", нямам думи.
-
Аз сериозно ти говоря! Имал ли си го телефонът, че да ме критикуваш? Вчера цяла вечер само с камерата съм се занимавала и точно така си е. Ок, а тогава каква е причината за различната продължителност???
Мен не ме питай, аз Samsung едва ли бих си взел, освен ако не е смарт.
Плюс това не съм те критикувал, да съм пилал че не е трябвало да го взимаш или, че е муден - не, просто изявих учудването си.
Плюс това не съм те критикувал, да съм пилал че не е трябвало да го взимаш или, че е муден - не, просто изявих учудването си.
вчера за пръв път нещо му стана на телефона - изведнъж му спря звукът, не звънеше, нямаше звук при смс и плейърът не свиреше...като го рестартирах се оправи много странно :S, дано не го прави и занапред
az nqmam to4no tozi GSM no sy6to imam samsung ot 2007 i 6te ti kaja 4e taka e nastroena kamerata. (za spestqvane na resursi ima limit na vreme) Toq limit moje6 da si go mahne6 (pone na men e taka no pri teb trq da e ne6to podobnom, trq da se orientira6) NA4i v camcorder(tam kyde prai6 videozapis) pri opciqta za efekti, za taimer i takiva ne6ta ima edna ikonka s lenta i na neq pi6e HODE i tam kato dade6 ima6 MMS limit i tam dr takiva opcii i kato dade6 na full memori i stava ;) Ae pojelavam ti uspeh.. da se orientira6 :)