E900
Re: Samsung E900
abe da te pitam za videlto stana natiskam 1 i gledam na cql ekran mi snimkite kak da gi vartq tqh znae6 li aaaaa plspi6i mi na emala [email protected]
abe da te pitam za videlto stana natiskam 1 i gledam na cql ekran mi snimkite kak da gi vartq tqh znae6 li aaaaa plspi6i mi na emala [email protected]
ZDRAVEITE,MNOGO SAM NEDOVOLNA OT KAMERATA NA TELEFONA MI NO NEZNAM DALI LOSHITE SNIMKI NE SE DALJAT NA NASTROIKITE MAKAR 4E VE4E PROBVAH KAKVI LI NE I REZULTATA E SASHTIQ,NQKOI AKO IMA IDEI DA POMAGA VZEH GO PREDI NQKOLKO DNI I VE4E ME RAZO4AROVA ZA 2MP SNIMKITE SA NAPRAVO UJASNI IMAM LG KG320 KOETO E SAMO 1.3MP I PRAVI STRAHOTNIO SNIMKI
Ei hora telefona go imam ot godina i neshto ve4e;)iskamd a vi popitam nqkoi koito ima memory karta i kato si premesti snimkite ili muzikata ili klipovete ili kakvoto i da bilo posle moje li da gi razglejda edna sled edna ili gledash ednata izlizash posle vlizash v drugata???ako nqkoi moje da mi kaje she sam mu mn blagodarna ina4e telefon4eto si me kefi:)a pak senzorkite...s tqh se svikva barzo:)
Preinstalirai programata i ne slagai updates nikoga. http://mobaltarnovo.com/smetka/tips.html
Imam telefona ot nqkolko meseca i e mn gotin.Imam samo edin problem kajete mi kak da si smakvam muzika.Spe6no mi trqbva otgovor pi6ete mi na [email protected]
Re: Samsung E900 problemi
molq za pomo6t.Telefonnite mi nomera sa vkarani i vtela i v kartata kogato mi zvanqt mi ispisva nepoznat probvah se da istriq nomerata ot kartata i da ostanat samo v tela no mi iska parola iskah da nuliram i fabri4nite nastroiki tam sa6to mi iska pin kod nqkoi znae li gi daide mi otg.molq na tel.0895/27 17 11 ili vav foruma PLSSSSSSSS