G810
Re: Samsung G810
Въъъъ лудницааатаа септември месец със такъв :PPPPPPPPP (happy)
949 без карта и 879 със.. И то в Германос!!!
ba van6en vid mi prili4a na nokia i dano da e i tolkova dobar mislq da go vzema no ako e pra4ka kazvaite )
nqkoi znaeli kade go ima tozi tel. ?
v germanos mi kazaha che ne e idval pri tqh.
stava vupros za magazina v karlovo
v germanos mi kazaha che ne e idval pri tqh.
stava vupros za magazina v karlovo
-
- Регистриран: 02 май 2008, 02:30
Заслужава ли си парите?
Кой вади по добър звук,Самсунг Г810 или СониЕриксон W960i?
Забива ли?
Кой вади по добър звук,Самсунг Г810 или СониЕриксон W960i?
Забива ли?
ami ako vsichki funkcii mu rabotqt dobre mislq che si zaslujava
-
- Регистриран: 19 май 2008, 10:58
не ги слушай лъжат те. В Германос изобщо нямат този телефон във каталога си за месец Май. Не само това но в Германос въобще не очакват в близките месеци този телефон. Самсунг имат навика да рекламират около година преди продажбите си .. Така ,че може би в края на годината или началото на другата година може и да се появи в България.
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
За Германос нямам информация, но гледам че от известно тук в сайта стои оферта за телефона, така че може би все пак някой вече го е внесъл в БГ
хора вие не виждате ли как снима този телефон бе?и на мен много ми харесва,визия функций 3 оптичен зум ксенон и още повече задния панел прилича на цифров :) ноо като видях снимките сравнени с Н95 и още повече Н82....не не не мерси.колкото и да ми харесва,като знам че има телефони които праят много по-добри снимк не бих си го взел
Не съм виждал как снима 810, но разглеждах 800. (Предполагам, че камерите са еднакви) Като средство за снимане НЕ СТАВА. Язък за оптичния зум и големия шум.