Tochno taka!
A zashto li?
Zashtoto Nokia otvoriha zavodcheta v Korea,rodinata na Samsungite i LGitata :))
I Nokia si prodadoha dupetata na jultite ....jalko za tiah i za tezi koito oshte viarvat i gi poddurjat.....
kato im kupuvat ....bok.... opssss.t.e. produkciata.
Nazdrave!!!
F700
Re: Samsung F700
e kak pa reshihte che nqma OS - Windows Mobile 6 s prepraven interface ....
nemojel da si obqsni lipsata na wi-fi i dr.,neznam za kwo sa ti ama aide...to sigurno i ti ne znae6
само да добавя че направиха камерата на телефона 3мп а екрана от 2.78 инача на 3.2 инача :)
иначе страшно много ме кефи
иначе страшно много ме кефи
-
- Регистриран: 19 юли 2007, 17:13
i vse pak koga 6te izleze?
Телефона вече го има и в БГ. Някой успя ли да си го купи? Ако да, доволни ли сте от него? Споделете мнение, моля:)
Ami iskam da vi kaja 4e imam telefona ot 2 meseca i e 4udesen.
Za tezi koito se pravqt na razbira6ti ,iskam da spodelq 4e ima svetkavica i za men li4no edinstvenoto neshto koeto mu lipsva e Wi-Fi.
Za smekan na tova za lubitelite na net-a ima EDGE i 3G,jalkoto e 4e se pla6ta no raboti otvsqkyde po vsqko vreme.
Za lubitelite na Nokia 6te kaja da si kupqt nokia,za horata koito obi4at extravagantnoto i razli4noto moga da preporycham tozi telefon ili Iphone-a ,koito e dosta blizyk po design kato izklu4im slider-a ,koito az imam za dosta udoben.
Enjoy!
Za tezi koito se pravqt na razbira6ti ,iskam da spodelq 4e ima svetkavica i za men li4no edinstvenoto neshto koeto mu lipsva e Wi-Fi.
Za smekan na tova za lubitelite na net-a ima EDGE i 3G,jalkoto e 4e se pla6ta no raboti otvsqkyde po vsqko vreme.
Za lubitelite na Nokia 6te kaja da si kupqt nokia,za horata koito obi4at extravagantnoto i razli4noto moga da preporycham tozi telefon ili Iphone-a ,koito e dosta blizyk po design kato izklu4im slider-a ,koito az imam za dosta udoben.
Enjoy!
Az ne haresvam NOKIA i sam fenka na SAMSUNG no naistina F700 i E90 ne mogat da se sravnqvat E90 e s p1ti po napred ot SAMSUNGA no i 6te e dosta po sk1p ot F700 ;] za tezi koito ne mogat da si povolqt E90 mn qsno 4e 6te iskat F700 taka 4e takiva sporove sa sme6ni i izli6ni!! Kolkoto do Nokia E90 az sega si t1rsq tak1v za6tot tui e 1 gsm na nokia koito mi haresva.
P.S. Menuto na Nokia e ujasno
P.S. Menuto na Nokia e ujasno
;] btw edinstvenoto ob6to mejdu dvata gsm e klaviaturata iina4e n6 ob6to :D mejdu F700 i E90