G600
-
- Регистриран: 30 мар 2006, 19:45
Re: Samsung G600
479lv s abonament na globul v Internity.Ina`e e 729
3G ?!?!?!?!?!?!? Sigyren li si
Оказа се, че телефона е доста хубав и приятен за употреба. Снимките му са супер, само дето радиото му е без RDS.
-
- Регистриран: 01 авг 2007, 10:37
super gotin telefon
Четох, че това сладурче са го пуснали в розово, но май само в Англия... много го искам в този му вид но дали е само там?! Ще съм много благодарна ако някой има инфо за това :о)))
Ето го розов - http://shop.carphonewarehouse.com/pay-as-you-go/samsung/g600-pink/
Последно клиповете добри ли са?
Последно клиповете добри ли са?
мерси за отговора, но аз го търсех в България :о))))
Абе хора можете ли да ми кажете защо след като направя 1 снимка тя се вижда нормална а след това като си вляза в изображенията се вижда размазана пробвах какво ли не но не става но може и да е от софта но ако си е така в което не съм много обеден по добре да си вземете телефон с 1мп
Този телефон е огромно разочарование, уж е с много функции и екстри, но не може елементарни неща да прави, създава много проблеми и какъв е смисълът от яките функции при положение, че батерията му падна за половин ден...no comment, просто не си го взимайте, де да имаше кой да ме предупреди и мен, като си го избирах :(
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Незнам какво правиш с телефона та да ти държи само половин ден-имам го от година и ми държи почти седмица,а когато говоря много-4 дни.Снимките му са добри,първоначално се видат размазани,но след секунди се избистрят,игри му се качват много лесно за разлика от повечето самсунги,аз имам около 30 игри на него,въобще много съм доволна от телефончето и още си го пазя и ползвам,въпреки,че имам вече и F480 и Omnia.