i8510 INNOV8
Re: Samsung i8510 INNOV8
Да са живи и здрави Нокия,SE&LG:)
- tedddyster
- Регистриран: 08 яну 2008, 11:37
А според теб какво им е иновативното на повечето модели на споменатите три компании?
1.Двупосочен слайд
2.Оптичен джойстик
3.Тъчскрийн дисплей
4.Сензор за ориентация
и даже 8.1Мп сензор(SE)
2.Оптичен джойстик
3.Тъчскрийн дисплей
4.Сензор за ориентация
и даже 8.1Мп сензор(SE)
Кое според теб е разработка на Samsung???????????????????
Веднага си обедини последните мнения в едно, за да не го направя аз. Повечето нямат смисъл, второ, че лесно могат да се съберат заедно с обръщения.
Иновативни модели няма за момента. Сега наблюдаваме по-скоро еволюция - растеж на цифрите във всички характеристики. Иновациите са трудновъзприемчиви от масовия потребител, може би нано технологиите ще променят масовия пазар.
Иновативни модели няма за момента. Сега наблюдаваме по-скоро еволюция - растеж на цифрите във всички характеристики. Иновациите са трудновъзприемчиви от масовия потребител, може би нано технологиите ще променят масовия пазар.
- tedddyster
- Регистриран: 08 яну 2008, 11:37
Всичко което си си направил труда да изброиш, го има в телефони на всички изброени компании, не мисля, че успя да докажеш нещо с това изброяване:)
Говорехме за Samsunga-a забрави ли?А всичко което изброих са нововъведения.Нито едно не е сътворено от Samsung.
Всичко да е в едно мнение. Ако не започнеш да правиш така, ще трия всяко следващо мнение. Просто пиши:
@deezel бля-бля-бля
@asenna5 дъра-бъра-дъра
@m-r, esato мрън-мрън-мрън
А ако смяташ, че броят на мегапикселите е иновация...
@deezel бля-бля-бля
@asenna5 дъра-бъра-дъра
@m-r, esato мрън-мрън-мрън
А ако смяташ, че броят на мегапикселите е иновация...
По принцип не съм фен на Samsung, но в последно време взех да променям тази моя предубеденост.
Интерес за мен представляват няколко модела във F, L , i серията на корейците. Най-много съм впечатлен от смартовете им. Интересното е, че се предлагат телефони с различни операционни системи.
Първо се увлякох по Samsung G810, които е достоен конкурент на Nokia N95/N95 8GB, а сега и с въпросният модел - Samsung i8510 INNOV8, който бих предпочел пред Nokia N96, макар че още рано да се говори и сравняват двата модела. Правя сравнение с телфоните на финланците, защото мисля че целта на корейците е да правят "killer-и" на моделите на скандинавците. Доколко добре се справят само времето и пазара ще покажат.
P.s.Следващият ми телефон ще е може би Samsung;-)
Интерес за мен представляват няколко модела във F, L , i серията на корейците. Най-много съм впечатлен от смартовете им. Интересното е, че се предлагат телефони с различни операционни системи.
Първо се увлякох по Samsung G810, които е достоен конкурент на Nokia N95/N95 8GB, а сега и с въпросният модел - Samsung i8510 INNOV8, който бих предпочел пред Nokia N96, макар че още рано да се говори и сравняват двата модела. Правя сравнение с телфоните на финланците, защото мисля че целта на корейците е да правят "killer-и" на моделите на скандинавците. Доколко добре се справят само времето и пазара ще покажат.
P.s.Следващият ми телефон ще е може би Samsung;-)
Много добре го каза:
"Сега наблюдаваме по-скоро еволюция - растеж на цифрите във всички характеристики."
Усещам затишие пред буря. ;)
Очаквам най-накрая да се появят новите телефони ала iPhone... без хардуерна клавиатура, много голям дисплей с много добра резолюция и не на последно място да са особенно ориентирани към Интернет, тоест да позволяват повече от удобно браузване .... и за да свърша с желанията :), да спомена и естествено за батериите. Е там има голяма нужда от развитие!
"Сега наблюдаваме по-скоро еволюция - растеж на цифрите във всички характеристики."
Усещам затишие пред буря. ;)
Очаквам най-накрая да се появят новите телефони ала iPhone... без хардуерна клавиатура, много голям дисплей с много добра резолюция и не на последно място да са особенно ориентирани към Интернет, тоест да позволяват повече от удобно браузване .... и за да свърша с желанията :), да спомена и естествено за батериите. Е там има голяма нужда от развитие!