F480
- tedddyster
- Регистриран: 08 яну 2008, 11:37
Re: Samsung F480
Има го по сайтовете на цена между 600 и 700 лева, но на живо не съм го виждал в нито един магазин.
Samsung F480
PRIVET NA VSICHKI:)
NIAKOI KOITO E POLZVAL POVECHKO VREME SAMSUNG F480 MOJELI DA MI KAJE KAKVI SA MU NEDOSTATACITE I ZASLUJAVALI SI PARITE?PRIMERNO AKO GO-VZEMA NA 1MESEC ZA 450lv!
NIAKOI KOITO E POLZVAL POVECHKO VREME SAMSUNG F480 MOJELI DA MI KAJE KAKVI SA MU NEDOSTATACITE I ZASLUJAVALI SI PARITE?PRIMERNO AKO GO-VZEMA NA 1MESEC ZA 450lv!
Съквартиранта ми го ползва в момента, т.е и аз го ползвам :-D
Предимствата му са - лесния интерфейс и добрия дизайн. Това телефонче няма ОС, но си има всичко останало.
Камерата му не е една от най-силните страни въпреки, че е 5 Mpx. Клиповете ги записва на 320x240 @ 15 FPS, а снимките само на светло излизат горе-долу добре. Батерията държи 3-4 дена. Дисплея му не е голям - 2.8 инча, но не му и трябва по-голям. Няма QWERTY софтуеърна клавиатура, пише се като на старите GSM-и с 1 (abc) 2 (def) и т.н Видео плейъра подкарва .mp4 формат, но само до 24 кадъра и до 400 kbps видео Stream, след това започва да лагва яко. Звука е приличен. Само цената му е малко височка до момента - мисля, че този телефон струва около 350-400 лв реално. По-добра инвестиция би била Omnia за 700 лв, пред този апарат за 500 лв :)
Няма Wi-Fi, но ако не използвате често интернет, спокойно може да си ползвате EDGE за едната поща (m.abv.bg) или за единия Skype (java). И двете харчат минимален трафик (1 час киснене в Skype + чат с приятели нон стоп - 25-30 ст на Мтел GPRS)
Предимствата му са - лесния интерфейс и добрия дизайн. Това телефонче няма ОС, но си има всичко останало.
Камерата му не е една от най-силните страни въпреки, че е 5 Mpx. Клиповете ги записва на 320x240 @ 15 FPS, а снимките само на светло излизат горе-долу добре. Батерията държи 3-4 дена. Дисплея му не е голям - 2.8 инча, но не му и трябва по-голям. Няма QWERTY софтуеърна клавиатура, пише се като на старите GSM-и с 1 (abc) 2 (def) и т.н Видео плейъра подкарва .mp4 формат, но само до 24 кадъра и до 400 kbps видео Stream, след това започва да лагва яко. Звука е приличен. Само цената му е малко височка до момента - мисля, че този телефон струва около 350-400 лв реално. По-добра инвестиция би била Omnia за 700 лв, пред този апарат за 500 лв :)
Няма Wi-Fi, но ако не използвате често интернет, спокойно може да си ползвате EDGE за едната поща (m.abv.bg) или за единия Skype (java). И двете харчат минимален трафик (1 час киснене в Skype + чат с приятели нон стоп - 25-30 ст на Мтел GPRS)
-
- Регистриран: 12 апр 2009, 11:49
zdr mojeli d ami dava6 skype iskam da kupya takiv telefon
абе хора,телефончето е уникално,моля ви кажете ми ако някой го има обаче червен,само на едно място го видях в червено е още по уникален,ако някой го има или поне знае от къде мога да си купя червен да ми пише на имейла,моля виии :))))
Аз мисля, че тази серия беше само за Русия за този свети валентин, но не съм сигурен.
Аз не мога да разбера аз ли съм карък или другите ме подвеждат, но доколкото гледам по коментари казвате, че батерията на телефона държи 3-4 дена....? Моята държи 8-9 дена, телефона е внос от Испания на Ориндж, с фабричната батерия, държи си средно към 7-8 дена с по 7-8 разговора на ден... Телефона според мен е уникален, минуса му е, че няма ВиФи, но иначе откъм дизайн и функционално, естестика и слим размери е номер ЕДНО :)
:| nqkoi da mi kaje ot kade moga da si teglq igri4ki za toq tel az go imam ot dva meseca i sam dovolna
Игрички вървят само java и то малко кофти се управляват на тази софтуеърна клавиатура без възможност за мулти-тъч.
Може да си сваляш такива от http://mobile-mania.org/download.php?list.80 , но изисква регистрация, за да сваляш :)
Може да си сваляш такива от http://mobile-mania.org/download.php?list.80 , но изисква регистрация, за да сваляш :)
Как се закрепя този кожен калъф отзад на капака???