U700
Re: Samsung U700
abe sigurno li e 4e nqma radio zashtoto na nqkoi mesta go pishe 4e ima nqkoi moje li da kaje ?
U700 няма радио и сега е 379 лева
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Въпрос към всички притежатели на този модел - вярно ли е, че лесно му пада покритието? Някакви други забележки?
Вярно е! на моя телефон покритието му падна за 4 месеца .... иначе други недостатъци няма :) :D
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
А дали слабото покритие се отнася само към сребристия модел? Някой с черно оцветеният да е недоволен?
Аз си го купих от Италия имам го от 3 месеца черен и нямям никакви проблеми не сее изжулил. Интересувам се дали ако му сложа примерно 4 gb microSD ште работи, ако някой го е пробвал да каже плс
-
- Регистриран: 27 ное 2008, 20:58
Аз си го купих от Копенхаген преди 1 месец със 2гб карта сам работи си перфектно,но имам въпрос мога ли да смена мелодията на съобщение като ми идва.И мога ли да го направя като ми пращат нещо чрез блутут да отива направо в мемори картата,ако знаеш нещо пиши.
Zdraveite imam u700 ot nqkolko meseca i dosta poznati mi kazvat che toi moje da prihvashta bezjichen internet . Pls ako nqkoi znae kak stava da mi obqsni blagodarq predvaritelno
-
- Регистриран: 27 ное 2008, 20:58
Emi az vlizam v internet no chrez wap browzera pi6a si nqkav sait isam vatre ve4e.No za tova koeto ti pitash nz.
Някой да каже с какво да махна каквото е останало от обеленото покритие!!! Каквото и да опитах - не мърда. Някакви идеи??????