i8510 INNOV8
Re: Samsung i8510 INNOV8
Никой не те задължава да четеш всички мнения,и аз не го правя.
Не обичам и да чета и мнения от сорта "няма никакви недостатъци",написани от хора,които даже не са и пипнали телефона в ръце.
Например недостатък е надута му цена.
Иначе поставям телефона в топ5 за 2008 година-задължително преди нокиа н96
Не обичам и да чета и мнения от сорта "няма никакви недостатъци",написани от хора,които даже не са и пипнали телефона в ръце.
Например недостатък е надута му цена.
Иначе поставям телефона в топ5 за 2008 година-задължително преди нокиа н96
Телефонът го има в Бургас на цена 949 лв :)
Aparata snima sys zakysnenie sled natiskane na spusyka i taka izpuska6 miga(kogato e svetlo),a kogato e tymno i polzva6 svetkavica tova e pri4ina da ti olavq o4ite 4ak sled kato si mignal ot svetkavicata.S edna dima fotoaparata na maika mi e po-dobyr,a e 3 godini po-star i ne struva 1000 lv.
Drug nedostatyk e 4e nqma opti4en zoom i svetkavicata e po-slaba ot ksenonovata.Vsi4ki tezi nedostatyci sa drazne6ti za tozi koito se e nadqval da ima i telefon i fotoaparat v 1.
No si ima i predimstva:Videoklipovete sa po-spolu4livi i za razlika ot drugite telefoni i pove4eto fotoaparati moje6 da snima6 i s edna ryka(primerno lqvata)kogato drugata ti e zaeta.T.e. ne e nujno da go dyrji6 s 2e ryce kato fotoaparat ,za6toto razpolojenieto na obektiva i svetkavicata sa na uda4no mqsto(v gorniq krai).
Drug nedostatyk e 4e nqma opti4en zoom i svetkavicata e po-slaba ot ksenonovata.Vsi4ki tezi nedostatyci sa drazne6ti za tozi koito se e nadqval da ima i telefon i fotoaparat v 1.
No si ima i predimstva:Videoklipovete sa po-spolu4livi i za razlika ot drugite telefoni i pove4eto fotoaparati moje6 da snima6 i s edna ryka(primerno lqvata)kogato drugata ti e zaeta.T.e. ne e nujno da go dyrji6 s 2e ryce kato fotoaparat ,za6toto razpolojenieto na obektiva i svetkavicata sa na uda4no mqsto(v gorniq krai).
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Можеш ли да уточниш за какво (във време) закъснение става дума и само при снимки с висока резолюция ли го има? Да не се получава заради включена някоя от опциите? Вярно ли е, че горната половина на слайда имал някакъв луфт, както писаха в едно ревю?
Ако не те мързи, провери и ми отговори.
Ако не те мързи, провери и ми отговори.
Аз имам този телефон. Преди това съм имал, нокиа н73,н80,н93,н95,н95 8гб,хтс орбит, и много др.. Значи телефона работи бързо из менютата, всичко по софтуера е ок. Батерята отначало ми държеше малко 1-1.5 дни. Сега с много говорене и малко ползване на функциите 3-4-5 дни, обаче почнеш ли да му ги използваш става зле. Най- много смуче камерата и wi-hi, но средно му кара около 2 дни. Гпс е нечовешки, значи хваща сателити за 15-20 сек. без гпс + със него 5 сек макс.. Камера е супер , има можеби най-добрата LED светкавица, защото е двойна. Панела е много добър за 2 месеца няма нито една драскотина без кафъвчета и др. подобни.Слайда е също на много добро ниво. Дисплея е по-добър от този на н95 8гб. Има и много други предимства, видео клиповете са съпер, но имат ужасен звук. Лично мнение. Поздрави то Малта
-
- Регистриран: 06 яну 2009, 21:03
Nai nai nai strahotniqt telefon.
Простено ти е да злобееш след като не можеш да си позволиш такъв gsm.Ходи питай татко за някои лев.A като гледам как пишеш разбирам ,че си и полуграмотен.Успех
Къде забеляза в поста ми да дискутирам дадения апарат?Поста ми засяга единствено неудобството от четенето на текстове написани на латиница.А ти тръгна да ме засягаш лично.Не ме познаваш така че написаното си остава за твоя сметка.С голям успех можеш да се кандидатираш за участие в нов епизод от комедийката "От глупав по-глупав".Кой знае можеш да се окажеш по-голям кретеноид и от Джим Кери.