i8510 INNOV8
Re: Samsung i8510 INNOV8
И все пак ако хората пренебрегнат поради дадена причина публикуваната информация няма ли ти да бъдеш губещия?Не търся поводи за заяждане и се надявам да не мислиш както fox 7,който губи мярка и добрия тон в общуването.
Мненията на участниците в сериала на ме интересуват.
Аз незнам кой пръв наруши добрият тон,но искам да ти кажа само едно: Ако не ти е удобно да четеш на латиница смени форума,след като модернатора не махнал мнението ми което е написано на латиница ТИ точно като какъв се изживяваш?
Gsm-a naistina e super,nadiavam se ve4e si se ubedil.Ka4il li si Garmin?
Личи си,че не си на нивото на притежавания от теб апарат.А и си жалък-чак сега забелязах оставената от теб бележка на лични към обяд отделно от поста ти.Демонстративно ли сменяш от български на латиница?Спирам до тука-дори и да било емоционално изказването ми не съм обидил никой и който поиска ще разбере желанието ми.Форумът го намирам за полезен,защото се информирам за актуалните апарати и изобщо за мобилните комуникации.И се надявам много да си бъдем полезни.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Ако той притежава innov8, му правиш голям комплмент. Това е най-добрият телефон на пазара в момента, особено откъм функционалност. Единствената причина да не си го купя е, че вече предпочитам тъч.
Всеки има право на мнение. Нито един от двама ви не е прав да обижда другия. Идеята на форумите е да се изказват мнения без да се ангажират четящите неминуемо да са съгласни с тези мнения. Разберете го това нещо, а не във всяка тема спор...
И по възможност не спамете темата с лични обиди, имате бележки за тази цел, щом е толкова необходимо.
А когато искате да отговорите на различни хора, може да не пишете по 1000 поста, а само един, в който за да се адресирате към различните юзъри използвате @ например.
Всеки има право на мнение. Нито един от двама ви не е прав да обижда другия. Идеята на форумите е да се изказват мнения без да се ангажират четящите неминуемо да са съгласни с тези мнения. Разберете го това нещо, а не във всяка тема спор...
И по възможност не спамете темата с лични обиди, имате бележки за тази цел, щом е толкова необходимо.
А когато искате да отговорите на различни хора, може да не пишете по 1000 поста, а само един, в който за да се адресирате към различните юзъри използвате @ например.
Re: МОЛЯ СПАЗВАЙТЕ ДОБРИЯ ТОН НА ФОРУМА!?!?!?
НЕ СТАВАЙТЕ ЗА СМЯХ И НЕ ИЗДРЕБНЯВАЙТЕ!!!!
Както писаш по рано самсунга е супер. Имам качена McGuider за навигация и мога да кажа, че в просто перфекна. За пример ще дам че картата на бг е 12 мб. Иначе за телефона мога да говоря цял ден. Вече може да се обновява софта от пц студюто на самсунг. Камерата снима най-добре като се пусне стабилизатора на картината от настройките, лошото е че като излезнеш от камерата и не се запазват. Снимките стават уникални.
kato kazvaw nai nai ,mogeli da mi pomognew vav izbora megdu omnia ili inov
А MP3 как е?? и наистина ли снимките са толкова добри? Интересува ме как са,като ги качиш на компа. Дали си струва да заменя Нокия Н85 с този??? На моята Нокия снимките са размазани като ги сваля,но звукът е невероятен,а Самсунг май там им е слабото място.