F250
Re: Samsung F250
Имам една такава джаджа в момента. Мислех да го продам, но се отказах (поне за сега), защото ми харесва. Не си падам по Самсунг особено много, но в музикалната си линия се развиха страшно много за период от 6-7 месеца..
Освен, че е готин, мога да кажа нещо доста повече - модела е има просто МЕГА БРУТАЛЕН звук през in-the-ear тапите в комплекта. Това е така благодарение на изключително добрият музикален чип (усилвател) IcePower на Bang&Olufsen, който не само кърти.., а направо ИЗКЪРТВА. Слушалките са същите като във високият клас на "F" серията - едни от най-добрите слушалки, които съм виждал да се продават с телефон (дифолтски слушалки). Всичко това напълно компенсира невероятният факт, че в музикален модел няма еквилайзер - просто не е необходим - нещо, което не съм и предполагал, че мога да кажа.
Когато за пръв път се докоснах до модела бях невероятно впечатлен от звука на джаджата и два часа по-късно си го купих (макар, че вече съм се заринал) - беше неизбежно, винаги съм си падал по музикалните телефони много повече отколкото отколкото по каквито и да било други...
П.С. Преди малко си взех и Мото W230..- с това колекцията ми от музикални телефони вече набъбва до 5 апарата...Някой път имам чуваството, че съм болен мозък да харча така пари "на вятъра", ама всеки си има някакви мании.....
Освен, че е готин, мога да кажа нещо доста повече - модела е има просто МЕГА БРУТАЛЕН звук през in-the-ear тапите в комплекта. Това е така благодарение на изключително добрият музикален чип (усилвател) IcePower на Bang&Olufsen, който не само кърти.., а направо ИЗКЪРТВА. Слушалките са същите като във високият клас на "F" серията - едни от най-добрите слушалки, които съм виждал да се продават с телефон (дифолтски слушалки). Всичко това напълно компенсира невероятният факт, че в музикален модел няма еквилайзер - просто не е необходим - нещо, което не съм и предполагал, че мога да кажа.
Когато за пръв път се докоснах до модела бях невероятно впечатлен от звука на джаджата и два часа по-късно си го купих (макар, че вече съм се заринал) - беше неизбежно, винаги съм си падал по музикалните телефони много повече отколкото отколкото по каквито и да било други...
П.С. Преди малко си взех и Мото W230..- с това колекцията ми от музикални телефони вече набъбва до 5 апарата...Някой път имам чуваството, че съм болен мозък да харча така пари "на вятъра", ама всеки си има някакви мании.....
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Ne si bolen mozuk spokoino. I az sum taka. No ne sujalqvam. Sega shte si vzema 5310, no i f330 po-naatam.
като цяло телефона е сполучлив, но ниската разделителна способност на телефона ме дразни честно казано ... да не говорим че камерата е под всякаква критика, но съм съгласен че вади баси якия звук + това е на достъпна цена ... винаги съм се дразнел и на повечето slide телефони, но този определено ми допада ... все пак не бих си го взел, защотото е женски телефон ;)
Този телефон е един голям боклук несамо, че дисплея и звука му са зле а софтуера е ужасен. Като пример ще дам това че когато ти се обади някои и му отговориш без да отваряш телефона после неможеш да затвориш без да отвориш телефона. От това по голяма глупост небях виждал просто една леко лъскава и глупава бингия. Софтуера е ужасен всичко е много сложно и няма никаква логика което е типично за Samsung . Който казва че този телефон е добър сигурно никога не е ползвал истински телефон или просто е мазохист.
..Нищо не е сложно в менютата на Самсунг, стига си ръсил глупости. Това, че повечето менюта и подменюта се отварят като текст, а не като икони, ли ти се струва сложно? Или че не знаеш КАК да търсиш нещо в устройството? Като нещо не е направено с толкова добър интерфейс не значи, че не върши отлична работа.
Ползвал съм доста модели телефони и определено не съм мазохист, но със сигурност мога да кажа (повторя), че моделчето е съвсем прилично и функционално за класа си и освен това с музикалните си възможности превъзхожда всяка една XpressMusic Нокиа, да не говорим пък за телефонните функции, органайзера и т.н. ..
Ползвал съм доста модели телефони и определено не съм мазохист, но със сигурност мога да кажа (повторя), че моделчето е съвсем прилично и функционално за класа си и освен това с музикалните си възможности превъзхожда всяка една XpressMusic Нокиа, да не говорим пък за телефонните функции, органайзера и т.н. ..
Абе пич нестава дума до иконки и картинки а до функционалност и удобство, което тук липсва и не ми говори за този клас телефон защото в този клас или поточно за тези пари можеш да си вземеш много по добър телефон. Като почнеш от Nokia , BenQ-Siemens, Sony Ericsson и спрете с това какъв звук има през слушалките защото този слух ще ти трябва. Иначе както казах софтуера е много зле и несамо от към картинки ами и това че неможеш да си зададеш клип за контакт и това че няма как да прекъснеш прието обаждане без да отвориш клавиатурата немога да го приема и е голям смях. Невъзможността да възпроизведе вече така разпространения формат MP4 и това меню за аудио меню за видео и отделно за всичко какъв е слисала от първите две като можеш да си влезеш в папката и да си пуснеш желаната песен или клип а когато искаш само песни иди в плеара който не е от най добрите но това само да му е кусура . Камера много зле дисплея също ами като прибавим и лошия звук през говорителя, смотания начин за инсталация на Java приложения, липса на screensaver, невъзможността да си включиш и изключиш GPRS-а, е незнам какво трябва още да добавя просто това е достатъчно за да не си купиш този телефон. Незнам какво ви харесва в този телефон но ако ползвате някои друг от горе споменатите телефони ще се откажете от този веднага и никога няма да си помислите за него.
Абе Самсунг... стига това да споменеш и до там не ги обиждай повече. Произвеждат какво ли не , телевизори , камери , телефони и т.н. и в нищо не са най-добри. Посредствени корейски откраднати идей. Влагат много ,но им куца крайният продукт. Поне аз не съм срещал техен продукт , който да впечатли. Твърде много коне с капаци има за мен. А и най важното абе един телефон с фенерче не искараха...