i8910 Omnia HD
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Re: Samsung i8910 Omnia HD
Ами не знам, но интерфейсът ми допада. Може би не е чак толкова зле, колкото си мислех, дори напротив - кефи ме. Явно подцених ''адаптацията'' на S60 от Samsung.
Очевидно се работи по интерфейса , ще видим какво ще предложи като го изкарат финално . Жалко е, че заради ОС-а вероятно няма да могат да реализират мултитъч . Така нито стилус нито мултитъч. Пък и зимата ще трябва да сваляш ръкавиците ;) Кофти работа :D
Много добре, като цяло ме кефи само дето наистина е малко големичък май !
реклама
http://www.youtube.com/watch?v=IN5QHFOYXAM
http://www.youtube.com/watch?v=IN5QHFOYXAM
Хреса ми рекламата , определено са си поиграли с интерфейса на Симбиан.
-
Даа, и на мен много ми допада. Бях изключително песимистично настроен, но много ми харесва. Определено са свършили много добра работа.
Мисля си ,че най-големия плюс който биха могли да предложат за новите симбиан телефони е сменяема версия на ОС-а . След като ще има по две нови версии годишно , би било кофти да не можеш да ъпдейтваш.
пак ще напиша мнението си тук че само го триете..
.на клипа много ми хареса телефона ....ако това е финалната версия е страхотен дори повече ми харесва от Idou...
.на клипа много ми хареса телефона ....ако това е финалната версия е страхотен дори повече ми харесва от Idou...
-
Ами аз одавна не го разбирам съвсем това със системите. Но ще напиша какво разбрах аз, а пък ти (или който и да е) да ме поправи, ако греша. N97 ще е със същия Symbian като 5800, OmniaHD ще е с по-нов Symbian от N97, но не такъв с отворен код, докато Idou ще бъде с отворен код? Поправете ме, ако греша.
Предполагам, че ОС-то на Idou ще може да се сменя, но не вярвам това да е възможно за OmniaHD, макар че донякъде има логика, ако може за единия, да може и за другия. Ако на OmniaHD може да се сложи Symbian с open source ще бъде наистина невероятен хит. Друго, което съм чувал е, че руснаците са подкарвали и други ОС-та на устройства на Nokia. Това хич не ми се вярва, но пък ако е възможно и успеят да подкарат Android или WM на OmniaHD ще бъде сбъдната мечта.
Предполагам, че ОС-то на Idou ще може да се сменя, но не вярвам това да е възможно за OmniaHD, макар че донякъде има логика, ако може за единия, да може и за другия. Ако на OmniaHD може да се сложи Symbian с open source ще бъде наистина невероятен хит. Друго, което съм чувал е, че руснаците са подкарвали и други ОС-та на устройства на Nokia. Това хич не ми се вярва, но пък ако е възможно и успеят да подкарат Android или WM на OmniaHD ще бъде сбъдната мечта.
Току що разгледах превюто в gsm arena и си свалих семплите на видео клиповете правени на 720p HD ... качеството на картината е на завидно ниво за GSM (7800 kbps), но кадрите са 22.90, което не е 24 FPS, както се рекламираше. Звука също е под всякаква критика --> 8000 Hz, mono, 16 bit, 11 kbit/s ... това е срамота - на такава яка резолюция да сложат такъв отвратителен sound recording, без да коментираме FPS-тата отново.
На хартия отново всичко е супер, но на практика пак се оказва ,че не всичко е такова каквото изглежда.
На хартия отново всичко е супер, но на практика пак се оказва ,че не всичко е такова каквото изглежда.